Nou Horta augmenta les seues visites online

Dijous, 09 abril 2020 17:26 Escrit per  Diana Gimeno Publicat en Empreses Vist 522 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
Dispositius amb totes les xarxes socials i web de Nou Horta Dispositius amb totes les xarxes socials i web de Nou Horta

Els mitjans de comunicació som un dels àmbits considerats essencials durant aquesta situació d'Estat d'Alarma, decretada des del passat 14 de març a conseqüència de l'expansió del coronavirus Covid-19 a Espanya.

 

La redacció de Nou Horta/Nou Torrentí hem seguit i continuem treballant des de les nostres cases des d'eixe moment, oferint cada dia tota la informació d'actualitat existent dels diferents municipis de la comarca de l'Horta, així com la publicació de diferents articles informatius amb consells per a fer aquesta quarantena més suportable, com ara consells esportius, psicològics, de salut...

 

Malgrat que en aquests moments la nostra edició en paper Nou Horta i Nou Torrentí no està sent possible editar, tot l'esforç que totes les persones que formem aquest periòdic estem realitzant dia a dia de manera telemàtica, està aconseguint que les visites tant en la web com en les diferents xarxes socials que gestionem, hagen augmentat, triant-nos d'aquesta manera, vosaltres, els nostres benvolguts lectors, un dels mitjans de comunicació mitjançant el qual decidiu informar-vos.

 

Pàgina Web

 

 

Respecte a les dades de la web, cal distingir que en www.nouhorta.com poden llegir-se les notícies tant en valencià com en castellà, per la qual cosa tenim estadístiques dels últims 28 dies de totes dues versions:

 

- Web valencià: hem tingut un total de 3.627 usuaris visitant la nostra web, dels quals 3.283 són nous (85,9%); en total, han visitat la pàgina 6.155 vegades i el temps de navegació per sessió és d'1 minut i 2 segons.

 

- Web castellà: total de 2.947 visites, sent 2.557 nous (un percentatge del 81,6%); han visitat la pàgina 5.515 vegades i el temps per sessió és d'1 minut i 12 segons.

 

Facebook

 

 

A la nostra pàgina de Facebook @nouhorta hem notat una pujada molt important en visites i interaccions. En els últims 28 dies, les accions realitzades en la pàgina (és a dir, el nombre de clics fets en informació del contacte de la pàgina i en el botó de la crida d'acció) ha pujat un 500%; les visites a la pàgina han augmentat un 24% (305); mentre que les visites prèvies (és a dir, les vegades que les persones van passar el ratolí pel nom o foto de perfil per a obtenir una vista prèvia) ha obtingut un 48% més.

 

Respecte als M'agrada, hem aconseguit 43 més, una pujada del 95% respecte als quals solíem aconseguir anteriorment, i els seguidors han augmentat un 87%, un total de 43 més.

 

Les publicacions han obtingut un abast de 10.408 persones, és a dir, ha augmentat un 25% a la gent que ha arribat els nostres posts, i com a conseqüència, hem augmentat també en les interaccions un 35%, amb un total de 5.872.

 

Twitter

 


El Twitter @nouhorta també ha obtingut aquests 28 últims dies molt bons resultats respecte a mesos anteriors, obtenint un 81,9% de visites, 1.386; 96.024 impressions dels tuits (és a dir, el nombre de vegades que els nostres tuits han sigut vistos); 33 esments, un total de 83,3% i un augment de 31 seguidors, tenint un total de 3.653.

 

Instagram

 

 

Finalment, Instagram @nouhorta, malgrat no tindre publicacions cada dia com la resta de perfils que hem analitzat, també ha aconseguit uns molt bons números. Segons les estadístiques que la mateixa aplicació oferix, en els últims 7 dies els nostres posts han arribat a 854 persones, i han rebut 14.687 impressions. A més, han visitat el perfil 99 persones i han augmentat els seguidors en 12, obtenint un total de 1.165.

 

 

El nostre periòdic pertany a l'empresa Nous Tractes, una empresa que compta amb més de 12 anys d'experiència en el món del disseny gràfic i web, disseny editorial, imatge corporativa, producció audiovisual i màrqueting digital, l'objectiu del qual és ajudar als diferents negocis al fet que siguen més visibles i al fet que consoliden la seua empresa amb una bona imatge. Gràcies a dedicar-nos a diferents sectors, hem pogut continuar treballant i aprofitem aquest espai, per a agrair a tots els clients que continuen confiant en nosaltres en aquests moments on l'online està agafant més força que mai.

 

Malgrat això, una realitat que no podem obviar és que, a causa de no està havent-hi cap distribució de Nou Horta o Nou Torrentí en paper pels diferents municipis com solem fer, els ingressos en la nostra empresa s'han vist afectats. Per això, és per a nosaltres molt important que en aquests moments la nostra pàgina web i els diferents perfils de xarxes socials estiguen obtenint aquestes xifres tan bones.

 

MOLTES GRÀCIES per tota la vostra confiança, per voler informar-vos en el nostre mitjà de comunicació, continuem treballant durament dia a dia perquè l'actualitat arribe a les vostres cases.

 

 

Modificat el Dijous, 09 abril 2020 17:34