Clece llança una campanya per a la inserció laboral de dones víctimes de violència de gènere

Dimarts, 24 Novembre 2020 12:16 Escrit per  Clece Publicat en Empreses Vist 621 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Clece ha dut a terme una campanya amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona que se celebra el 25 de novembre, l'objectiu del qual era aconseguir la simbòlica xifra de cinquanta contractacions d'aquest col·lectiu durant el mes de novembre. El programa ha tingut tant d'èxit que actualment ja són 130 les dones víctimes de violència de gènere els qui han trobat en Clece una nova oportunitat; 37 a la Comunitat Valenciana.

 

L'aposta de Clece per la inserció laboral de col·lectius desfavorits o en risc d'exclusió no és nova. Clece fa més de 15 anys que està impulsant la igualtat d'oportunitats a través de la integració de persones de col·lectius desfavorits com són les dones víctimes de violència de gènere, entre altres. A més, treballa per a conscienciar a la població de la realitat i situació que viuen els col·lectius més vulnerables de la societat i per a promoure el manteniment de l'ocupació, afavorint la possibilitat que les persones puguen accedir a un lloc de treball i fomentant el seu desenvolupament professional i personal.

 

"En Clece, estem molt orgullosos de l'èxit d'aquesta iniciativa amb la qual hem pogut ajudar a 130 dones víctimes de violència de gènere en una situació complexa i de gran vulnerabilitat. És important destacar que aquesta no és una campanya puntual, sinó que anem apostant per la inserció laboral d'aquest col·lectiu des de fa anys, perquè creiem que un lloc de treball pot ser la clau que marque la diferència perquè aquestes persones puguen fer un tomb a la seua vida i sentir que recuperen el control d'ella", ha expressat Purificació González, Directora de Recursos Humans de Clece.

 

Hui més de 9.300 empleats de Clece pertanyen a col·lectius en risc d'exclusió. En el cas de les dones víctimes de violència de gènere, el setembre de 2020, eren 249 dones les que formaven part de la plantilla. Després de la campanya duia a terme durant el mes de novembre, actualment Clece compta amb 379 dones pertanyents a aquest col·lectiu vulnerable.

 

Inclusió laboral en col·laboració amb entitats i organitzacions
Clece porta treballant i col·laborant amb més de 350 associacions i entitats socials tant en l'àmbit nacional com regional per a impulsar la inclusió laboral de persones en risc d'exclusió social.

 

En el cas d'aquest projecte, dut a terme durant el mes de novembre, les 130 contractacions que porta Clece fins hui, no haurien sigut possibles sense el suport i l'ajuda d'entitats com a Fundació Adecco, Xarxa Incorpora de La Caixa i Creu Roja entre altres.

Modificat el Dimarts, 24 Novembre 2020 12:19