Consells per a millorar la teua estratègia de marketing

Divendres, 11 Desembre 2020 12:21 Escrit per  Diana Gimeno Publicat en Empreses Vist 418 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Encara que prompte estarem de vacances nadalenques, les nostres xarxes socials NO HAN DE PARALITZAR-SE, al contrari, hem de continuar treballant en elles perquè els nostres clients vegen que continuen actives.

 

Per això, us recordem que per a aconseguir una bona estratègia online, cal comptar amb una pla de contingut.

 

L’estratègia ens posicionarà dins del nostre sector a llarg termini, perquè depenem del posicionament orgànic que porta el seu temps. Hem de crear una estratègia que definisca el contingut i quan compartir-lo perquè tinga les màximes visualitzacions possibles. La funció d’una estratègia són els impactes, fidelitzar als nostres clients i aconseguir que ens seguisquen i s’interessen per les nostres publicacions.

 

5 punts importants:

1.¿A qui ens dirigim?

Hem de pensar quin serà el nostre públic influent abans de crear el contingut, és molt important crear un contingut dirigit a aquest públic i que siga de qualitat per a portar-los a nosaltres, captar la seua atenció.

 

2. La importància del contingut
És molt important saber quines paraules claus utilitzarem en la nostra publicació depenent de públic al qual volem que arribe, com més específic siga, més ens ajudarà a posicionar-ho en Google. La imatge de la publicació també és molt important així que han de ser atractives i que atraguen la lectura de la publicació.

 

3. No improvises
Recorda que sempre cal definir i tindre una planificació del que publicarem. Hem d’escriure sobre el que els interessa al nostre públic, donar-los les respostes què esperen, parlar sobre futures campanyes, i pensar en el que el pot afectar.

 

4. Estudiar els resultats
Debemos estudiar los resultados de nuestras publicaciones para definir fHem d’estudiar els resultats de les nostres publicacions per a definir futures estratègies, quins canals han tingut millors resultats, les vegades que s’ha compartit, visites, paraules clau. Tot això ens ajuda a donar-nos una idea de si la nostra estratègia de marketing està funcionant i quin camí hem de seguir.

 

5. Captar possibles seguidors
Augmentar la nostra base de dades, a través dels nous seguidors que arriben per mitjà de les nostres publicacions. Enviar-los a un formulari on ens deixarà les seues dades a canvi d’un contingut de valor. O bé subscrivint-se a la nostra pàgina. En entrar en la nostra publicació entenem que existix la possibilitat que la nostra temàtica li interesse intentarem atraure’l a la contractació del nostre producte o servei a través del contingut que publiquem.

 

Diana Gimeno

Departamento de marketing

Modificat el Dimarts, 07 Setembre 2021 11:23