Web antiquada? Actualitza’t!

Dijous, 02 Desembre 2021 19:05 Escrit per  Pablo Pulido Publicat en Empreses Vist 239 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Actualment, és essencial tindre una pàgina web actualitzada, al dia i amb un disseny on la usabilitat siga predominant. Sobretot, si el teu negoci és un comerç on les compres online són primordials, és molt important que la teua pàgina web es diferencie de la resta quant a comoditat de navegació i facilitat de compra.

 

En temps de pandèmia, Internet va ser la solució per a molts negocis, i xicotetes empreses van haver d’adaptar-se ràpidament; això ha fet que actualment, molts hagen decidit continuar compaginant la compra física amb la online. En aquest aspecte, és on entra la gran importància de la digitalització, i s’inicia amb la creació d’una pàgina web que estiga ben adaptada a les exigències del consumidor digital actual.

 

Perquè els cercadors tinguen en compte els nostres llocs web, és crucial actualitzar-se amb freqüència i comptar amb una estètica atractiva i moderna. Entre les claus a tindre en compte distingim:

 

– Actualització del disseny o plantilla per a eliminar errors: l’opció més senzilla és adquirir una plantilla ja predissenyada. PERÒ, cal revisar-la constantment per a veure si hi ha actualitzacions, ja que si no, podrien ocórrer bugs que no permetrien la correcta navegació.

 

– Disseny responsive: la major part de les compres s’efectuen a través del telèfon mòbil, per això, és important tindre una pàgina web amb un disseny responsive, és a dir, que s’adapte bé als diferents dispositius.

 

– Millorar la velocitat: vivim amb presses, i una pàgina web lenta no és gens atractiva per a ningú. Per tant, volem realitzar una compra ràpida amb una web que carregue i s’optimitze ràpidament.

 

– Usabilitat: res de complicacions, necessitem una pàgina web intuïtiva i senzilla, on l’usuari puga trobar el que busca fàcilment.

 

– Estètica i disseny d’acord amb el negoci físic: evidentment, la teua pàgina web ha de mostrar l’aspecte que la teua botiga física botiga, de manera que ambdues es puguen relacionar a simple vista, utilitzant els mateixos colors, tipografies, estils de redacció…

 

– No t’oblides del marketing digital!: essencial per a millorar el posicionament de la teua pàgina web, a través d’una sèrie d’accions i estratègies de marketing, es potenciarà el posicionament amb una bona estratègia de SEO.

 

Si necessites crear una nova pàgina web i que la gent et trobe amb facilitat en Internet, no dubtes a contactar amb nosaltres, en Nous Tractes t’ajudem a unificar i augmentar la teua imatge online.

 

Pablo Pulido - Disenyador gràfic i web de Nous Tractes

Modificat el Dijous, 02 Desembre 2021 19:06