L'AMDComVal marca els seus objectius per a l'any vinent

Dimarts, 05 Juliol 2022 11:46 Escrit per  AMDComVal Publicat en Empreses Vist 34 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana (AMDComVal) ha celebrat la seua assemblea anual, en la qual ha destacat la consolidació d'un ecosistema d'empreses informatives de la comunitat, amb 47 capçaleres.

 

El president de l'associació, Miguel Miró, ha presentat el balanç d'activitat i comptes en l'exercici anterior, que ha sigut confirmat per unanimitat pels associats.

 

Com a objectius a treballar aquest i l'any vinent destaca continuar construint un espai comunicacional valencià, basat en el suport als mitjans, defensant la generació d'informació i continguts de qualitat i proximitat com una indústria més de la Comunitat, que crea ocupació i riquesa.

 

El treball de l'associació amb l'administració autonòmica és ardu, perquè veritablement hi haja un tracte igualitari entre mitjans, que es prevalga la capil·laritat en el territori i poder arribar veritablement a tota la població. És un altre dels objectius marcats per la junta directiva que es va fer càrrec de l'associació el gener de 2021.

 

Al costat d'això, l'objectiu de créixer en associats, ja que l'ecosistema valencià és molt ric en mitjans de comunicació.

 

En aquests moments són 47 les capçaleres associades a AMDComVal, que cobreixen de nord a sud de la Comunitat Valenciana totes les comarques i municipis amb informació general, al que s'afigen altres especialitzades en esports, sector agrari o meteorologia. Junts sumen una audiència superior als 4,5 milions d'usuaris únics i 17 milions de pàgines vistes cada mes, unes dades auditades i certificats per OJD.

Modificat el Dimarts, 05 Juliol 2022 11:47