La pluja marca la jornada en la lliga de perxa

Dimecres, 18 Setembre 2019 12:22 Escrit per  Publicat en Esports Vist 542 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Cap de les dues partides programades en la primera categoria es pugueren disputar. En el cas de la que s'havia de jugar en Castells, on els locals esperaven a la formació de Mutxamel, es va haver de suspendre per les inclemències meteorològiques, mentre que la que s'anunciava a Benimagrell entre els de Sant Joan i Sella A estava suspesa per estar ocupat el carrer per festivitat local. Per tant, la classificació continua tal i com estava, comandada pels equips de Sella A, Top Recambios Castell de Castells i Benimagrell, que empaten a 13 punts. En quart lloc es troba l'equp de Mutxamel amb 5 punts i tanca la classificació l'equp de Sella B amb un punt. Cal destacar que no tots els equips compten amb el mateix nombre partides disputades.

 

Pel contrari, la segona categoria si podia disputar les dues partides anunciades. A Sella, la formació D perdia a la Plaça Major pel resultat de 3 a 10 davant l'equip d'Alcoi. D'altra banda, Sant Vicent també queia a casa per 8 a 10 davant Benifallim. L'equip de Sant Vicent és el ferm líder de segona amb 15 punts. Es segon Alcoi amb 13, i tercer Sella D amb 11 punts. Benifallim té 8 punts i tanca la classificació Sella C amb un punt. També cal remarcar que compten amb diferent nombre de partides disputades cada equip.

 

La tercera categoria manté una pugna molt interessant per veure qui acaba com a líder de grup entre les formacions de Relleu A i Crevillent, que a hores d'ara empaten amb 21 punts. Els equips que més papeletes ténen per acompanyar a estos dos equips en les semifinals són, de moment, els de Benimantell i Relleu B, però encara queda molt per establir l'ordre classificatori definitiu.

 

 

Informa Nou Horta. Esports