Ja es coneixen els finalistes de l'Individual de Frontó

Dimarts, 22 Octubre 2019 13:12 Escrit per  Publicat en Esports Vist 439 vegades

Tot i que resten dues jornades per a la finalització de la fase regular en la màxima categoria del Trofeu President Generalitat de Frontó Valencià, ja és coneixen els quatre jugadors que disputaran la fase final. Per ordre momentani de classificació, Alejandro de Paterna, Pasqual de La Pobla i Adrián de Museros, habituals, i campions ja en alguna o moltes ocasions de l'individual, no han donat lloc a la sorpresa i disputaran les semifinals.

 

El quart jugador que passa a la fase final serà Enrique de Museros, el rocós jugador de l'Horta Nord disputarà les seues primeres semifinals en el campionat més prestigiós del frontó valencià. El jugador que no passa el tall serà Roberto de Beniparrell. El passat cap de setmana, Alejandro guanyava en La Pobla de Vallbona pel resultat de 24 a 41 en el més que difícil frontó de Pasqual. D'altra banda, a Almussafes, Enrique s'imposava a domicili a Roberto per un clar 24 a 41, resultat este que és el que tancava l'accés a les semifinals per als quatre jugadors abans esmentats.

 

El grup A de la segona categoria també coneix ja els seus semifinalistes que seran Pascual Arcusa i Xato de Museros, falta veure qui passa com a primer. Al grup B, de la mateixa divisió, Àlex Alandes té peu i mig en les semifinals, i l'acompanyarà en la següent fase Vicent de Moncofa o Ximo d'Almenara, que són els perseguidors immediats d'Àlex.

 

Modificat el Dimarts, 22 Octubre 2019 13:17