La Federació de Pilota i la Fundació Trinidad Alfonso presenten els alumnes de Tecnificació

Divendres, 31 Gener 2020 12:25 Escrit per  Publicat en Esports Vist 374 vegades

El trinquet de Pelayo acull esta vesprada la presentació de les escoles de tecnificació de la Federació de Pilota Valenciana i que dóna suport de manera molt notable la Fundación Trinidad Alfonso des de fa ja tres temporades.

 

L’acte està programat per a les 18.45 hores i està prevista en el mateix la presència d’Elena Tejedor, Directora de la Fundació Trinidad Alfonso i de Pedro López, Vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana. L’esdeveniment servirà per a conéixer tots els grups d’entrenament de les diferents seus de les escoles de tecnificació, així com per a presentar les noves equipacions de la temporada 2019-2020.

 

A l’acte assistiran la pràctica totalitat dels alumnes que pertanyen al programa de tecnificació, tant en el vessant masculí, com en la femenina, és a dir, uns 165 xiquets provinents de gran part de la geografia valenciana. A més, com cada any, hi haurà un jugador professional com a convidat estrela, que en este cas, serà Rodrigo Sebastià “Pere Roc II”, i que explicarà les seues vivències dins del món de l’escala i corda i sobretot, com van ser els seus inicis i el pas per l’escola de tecnificació. L’escaleter de Benidorm és tota una referència per als més joves jugadors, ja que ha passat per tots els graons que conformen la formació d’un pilotari, i que són, l’escola de pilota del seu poble, l’escola de tecnificació, el club pilota local com a jugador amateur per a finalment, donar el pas al professionalisme.

 

El suport de Fundació Trinidad Alfonso al nostre esport autòcton va encetar-se en 2017, quan el programa “Pilota a l’Escola” va rebre un dels premis del programa “Emprén Esport”, iniciativa impulsada per la mateixa Fundación. La col·laboració va mantindre’s els següents anys. De cara a 2020, l’entitat que presideix Juan Roig ha renovat el seu impuls al programa de tecnificació. Les seus de la vessant femenina seran 2. Les 35 alumnes es repartiran entre els trinquets de La Llosa de Ranes i de la Universitat Politècnica de València, mentre que els vora 130 alumnes es distribuiran entre les seus d'Alcàsser, Murla, Petrer, Vila-Real, La Llosa de Ranes, Bellreguard, Piles i Massalfassar. Els tècnics encarregats de dur a terme la preparció i formació dels alumnes seran, Pasqual Sanchis “Pigat II”, José García “Moro”, Pepe Mezquita, Josep Llopis “Ricardet”, Ismael Vidal “Fageca” i Àlvaro Navarro. A hores d’ara, i pertanyent a les escoles de tecnificació estan en marxa els Circuits Sub18 i Sub 23 de raspall femení i l’Individual Sub23 d’escala i corda.

Modificat el Divendres, 31 Gener 2020 12:32