El Rugbi Club València presenta noves activitats per a animar al col·lectiu del rugbi durant aquests dies

Dimarts, 31 Març 2020 13:53 Escrit per  Rugby Club Valencia Publicat en Esports Vist 260 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

"Quiz València Rugbi", "Pasa la bola" i "Cuarentrena" se sumen a les ja promogudes #HistoriaValenciaRugby i #YoMeQuedoEnCasa amb l'objectiu d'animar tant a afeccionats i afeccionades com a jugadors i jugadores durant aquestes dures setmanes, perquè troben en l'esport aqueixa dosi d'ànim i diversió necessària durant la quarantena.

 

La primera de les iniciatives que el Rugbi Club València ha desenvolupat per a fer del confinament una experiència enriquidora és el "Quiz València Rugbi". Com el seu nom indica, es tracta d'un joc de preguntes tipus Trivial, relacionades amb el club i amb el rugbi. D'aquesta manera totes les famílies pertanyents al club reben per email una vegada a la setmana, una sèrie de preguntes que hauran de respondre per a anar acumulant punts i escalar llocs en la classificació. En finalitzar la setmana, es publica en les xarxes socials el rànquing amb els primers classificats.

 

"Pasa la bola" és una cadena de nominacions amb la qual els jugadors i jugadores de l'equip podran mostrar els seus coneixements i demostrar com es desemboliquen davant d'una cambra. L'activitat consistix en el fet que cada nominat haurà de resoldre en un vídeo les preguntes plantejades per a després poder reptar a un altre company o companya d'una categoria diferent i així crear una divertida cadena. Els vídeos juntament amb la "nominació" es publiquen en les xarxes del València Rugbi per a conéixer millor a tots i totes les rugbiers.

 

I, finalment, "Cuarentrena". En aquest temps de confinament, les cases s'han convertit en els nous gimnasos i llocs d'entrenament. Els jugadors i jugadores no han descurat la seua forma física, encara que per a mantenir-se realitzen exercicis diferents dels que estan acostumats, ja que no poden practicar en el camp de rugbi. Per això i per a animar a la resta de persones al fet que facen esport a casa des del club es compartixen els "selfit", imatges i vídeos fent esport a casa.

 

El president del Rugbi Club València, To Miranda Bonet, apunta: "Amb iniciatives com aquesta volem demostrar tant al públic com als nostres jugadors que quedar-se a casa no és sinònim d'avorriment. Es poden fer moltes coses i l'esport és un factor necessari per a la nostra salut i per al nostre ànim." També comenta que "És una manera de continuar impulsant els valors del rugbi d'esforç col·lectiu, treball en equip i preparació per a quan tornem a saltar al camp".

Modificat el Dimarts, 31 Març 2020 13:55