El Rugby Club Valencia es va imposar al Club de Rugby Sant Cugat 47-15 i és seté en la lliga

Dimarts, 09 Febrer 2021 12:52 Escrit per  Rugby Club Valencia Publicat en Esports Vist 159 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Rugbi Club Valencia contínua el seu camí en la competició sumant una nova victòria, en imposar-se per 47 a 15 al Club de Rugbi Sant Cugat. Durant la trobada 11 jugadors de tot just 20 anys, formats a les escoles del València, van disputar minuts sobre el terreny de joc, claus per a aconseguir el bon resultat final. Actualment, el 80% dels convocats procedeixen de la pedrera del club.

 

“La combinació entre jugadors més experimentats en aquestes competicions, amb els quals fa poc que van deixar les categories d'escoles, és la clau d'aquest projecte esportiu”, assenyala el head coach del sènior masculí i S18, Ricardo Zanero “Lata”. A més, afig que “el mix va quallant gràcies a l'esforç i implicació de jugadors i staff tècnic, fent que aconseguim victòries que ens acosten al nostre objectiu donant mostra que anem en la direcció correcta”.

 

D'aquesta manera, el president del Rugbi Club Valencia, To Miranda Bonet, fa èmfasi en la necessitat de retindre a jugadors en els clubs que els han vistos créixer i desenvolupar-se com a bons rugbiers. Sobre aquest tema comenta que “si volem contribuir al creixement del club i fins i tot el rugbi al nostre país, hem d'oferir l'oportunitat als xavals que s'han format ací d'evolucionar des de les escoles fins a la Divisió d'Honor”.

 

El Rugbi Club Valencia, contínua en el seu esforç per comprovar el desenllaç de l'apassionant i interessant projecte esportiu que aposta pel desenvolupament i la retenció dels talents del rugbi valencià. El club també vol agrair el suport d'empreses i institucions patrocinadores.

Modificat el Dimarts, 09 Febrer 2021 12:53