La Carrera 10KFem torna al seu format presencial el 6 de març de 2022

Dimarts, 16 Novembre 2021 12:13 Escrit per  Publicat en Esports Vist 489 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La 8a edició de la Carrera 10KFem es posa en marxa i de nou tornarà a discórrer pels carrers de València. La prova se celebrarà el pròxim 6 de març de 2022, pròxim a la data del Dia Internacional de la Dona i tindrà la seua eixida en el passeig Albereda, Des de la seua primera edició, en 2015, més d'11.000 corredores han travessat la meta d'aquesta distància tan simbòlica, que suposa tot un repte de superació personal per a totes les participants.

 

Les inscripcions per a la carrera s'obriran en breu i des de l'organització es vol animar a les dones al fet que comencen a entrenar tenint al cap el 6 de març de 2022. “Volem animar a les dones a entrenar, gaudir de l'esport, viure'l en primera persona, perquè puguen aconseguir totes les metes que es proposen. El que ens ensenya l'esport és que alguna cosa que hui creus impossible, entrenant i amb constància, es converteix en una realitat”, afirma Mara Aparicio, presidenta del Club Nosaltres Esportistes, organitzador de la carrera. Encara hui hi ha una desigualtat molt gran en la participació de les dones en les carreres populars a Espanya, on en distàncies de 10km o més, rares vegades se supera el 30% de participació femenina.

 

La Carrera 10KFem – Dia de la Dona… Esportista! és una carrera popular de categoria femenina organitzada per Nosaltres Esportistes amb el patrocini de la Diputació de València, Cárnicas Serrano, El Corte Inglés i Coca-Cola, a més de la col·laboració de diverses entitats tant públiques com privades. Està dirigida a totes les aficionades al running, principiants o expertes, i té com a objectius fomentar l'esport femení, la participació de les dones en les carreres populars i aconseguir la igualtat en l'esport, així com a través de l'esport.

Modificat el Dimarts, 16 Novembre 2021 12:14