⁣⁣Torneig Valencia Basket Cup 2022

Divendres, 07 Gener 2022 11:16 Escrit per  Publicat en Esports Vist 181 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L´Alqueria del Basket ha tornat a acollir la València Basket Cup, torneig organitzat per l'empresa R&O ESDEVENIMENTS, del 2 al 5 de gener. Després d'una temporada en la qual no es va poder celebrar per la situació sanitària, el torneig ha tornat amb gran èxit a les instal·lacions taronja. Un total de 60 equips amb més de 750 jugadors han arrancat 2022 gaudint del bàsquet.

 

El torneig ha comptat amb 126 partits distribuïts en 6 categories des d'Infantil fins a Júnior, en modalitats masculí i femení. València Basket ha finalitzat campió en categoria Júnior Femení Or, Júnior Masculí, Cadet Masculí i Infantil Masculí. En Júnior Femení Plata, el campió ha sigut el UBF Torrent, en Cadet Femení, Picken Claret, i en Infantil Femení s'ha fet amb l'or l'equip CB Tres Cantos.

 

Des de l'organització de la València Basket Cup, han volgut agrair a tots els equips participants l'esportivitat mostrada durant el transcurs de l'esdeveniment, juntament amb el gran nivell competitiu i el seu compromís amb les mesures COVID adoptades. Tot això ha permés el desenvolupament sense cap mena d'incidència d'un torneig d'aquestes característiques. Per tot això, feliciten els equips participants i les seues famílies i corroboren que el bàsquet no ha de parar.

Modificat el Divendres, 07 Gener 2022 11:19