Un servei de càtering vegà porta els menjars de Nadal a les oficines de València

Dimarts, 24 Novembre 2020 10:05 Escrit per  Publicat en Gastronomia Vist 221 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El servei de càtering vegà i vegetarià valencià Veggie Soul vol donar l'oportunitat a les empreses que celebren enguany també els seus tradicionals menjars i sopars de Nadal portant-les directament a les oficines o a l'emplaçament desitjat de forma personalitzada i ajustada a cada butxaca. L'entitat es caracteritza pels seus envasos ecològics i d'un sol ús i per les seues elaboracions cuidades, estètiques, econòmiques i sense glútens.

 

En temps de pandèmia en els quals les festes nadalenques estaran marcades per les mesures de seguretat i d'higiene amb un màxim de sis persones per casa o per taula, en el cas dels bars i dels restaurants, Veggie Soul s'ha proposat que no es perden els menjars i sopars d'empresa, adaptant-les a les circumstàncies.

 

La proposta del servei de càtering vegà i vegetarià consisteix a traslladar els aperitius a les oficines i llocs de treball perquè els plats puguen ser degustats sense incomplir el protocol: disposats per departaments o gaudits en grups reduïts.


Les persones interessades en aquest servei poden sol·licitar informació a través del telèfon 960 91 07 22 o del compte d'Instagram de Veggie Soul: @veggiesoulbyoslo.

 

Menú especial de Nadal vegà i vegetarià també a domicili
El Restaurant Oslo, establiment de gastronomia vegetariana i vegana del barri del Carmen de València que va originar el naixement del servei de càtering Veggie Soul el gener de 2020, comptarà com cada any amb un menú especial de Nadal per als seus comensals, tant per a degustar en el mateix local com en les seues pròpies cases, gràcies al seu nou servei a domicili personalitzat.

 

Els amants de la cuina vegetariana i vegana d'avantguarda podran disfrutar d'aquest menú especial els dies de Nit de Nadal, Nadal, Nit de cap d'any i Any Nou i poden informar-se sobre ell a través de la web www.restauranteoslo.com, del telèfon 960 91 07 22 o de Facebook i Instagram (@restauranteoslo).

Modificat el Dimarts, 24 Novembre 2020 10:08
Més en esta categoria: « Pan Naan Flamet de cel »