Verifiquem que tot anirà bé en el nostre edifici

Divendres, 29 Gener 2016 12:24 Escrit per  Inmaculada Costa Torres (404Fincas) Publicat en Habitatge Vist 800 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb l'inici d'any tots tenim bons propòsits que solen versar sobre el nostre entorn immediat. Poques vegades pensem més enllà de la porta de la nostra casa, de la nostra família i amics o nosaltres mateixos. Més enllà de la porta no hi ha res?

Tenim veïns als quals saludem a l'ascensor, possiblement la conversa més íntima que hem tingut amb ells siga un què tal els teus xiquets i el temps que fa, i això a pesar que passem gran part del nostre temps a escassa distància i compartim la copropietat del nostre edifici, elements comuns, pagaments, quotes, manteniments, problemes, formes d'abordar-los, possibilitat de tindre a algú quan necessitem alguna cosa.

Una mica abans de Nadal es va incendiar un habitatge en Torrent, els veïns d'aqueixa comunitat van haver de posar-se d'acord per a ajudar-se mútuament, realitzar les gestions davant el segur, els bombers van sufocar l'incendi però la casa més afectada tenia les canonades foses i també va haver-hi una inundació, el sutge es va colar pertot arreu i la finca encara no ha tornat a la normalitat, la família afectada tampoc. Encara que la finca tenia segur l'immoble no ho tenia i la situació dels ocupants de l'habitatge no és la millor perquè damunt se'ls reclamen danys.

Aquesta informació no es té quan lliges una notícia però ha de saber-se perquè tots prestem més atenció. Un bon administrador de finques ajuda a millorar el funcionament i a resoldre problemes. Ser conscients d'aqueixa segona part ens fa pensar en el tipus de veïns que tenim i que convivim en el mateix espai.

 

Inmaculada Costa Torres (404Finques)

Modificat el Dilluns, 29 Octubre 2018 14:16