Vesteix la teua llar d'estil, vesteix-ho de confort

Dimarts, 04 Desembre 2018 15:12 Escrit per  Publicat en Habitatge Vist 758 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La llar és aqueix xicotet trosset del món que ens pertany, en el qual podem sentir-nos lliures, ser nosaltres mateixos i expressar-nos sense màscares, sense embuts, sense vergonyes ni complexos.

La nostra casa es converteix en el nostre temple, un clar reflex de qui som i de les persones que l'habiten, i de l'etapa per la qual passen, doncs, encara que siguem fidels a nosaltres mateixos, no serà el mateix la decoració de quan ens independitzem, solos o en parella, que quan formem una llar i comencen a arribar els xiquets.

I és que la casa haver de tindre impregnada l'essència de tots i cadascun dels seus habitants per a fer-los sentir còmodes i assegurances, perquè puguen moure's en ella com a peix en l'aigua.

Així mateix, arribat el moment, cal condicionar la casa quan algun familiar d'edat avançada es ve a viure amb nosaltres, perquè hi ha elements que no són apropiats per a ells, com és la barrera arquitectònica que suposa la banyera i que fa que es donen un gran nombre d'accidents.

En aquest sentit, col·locar plats de dutxa en el seu lloc és el més apropiat, sobretot si són antilliscants. Els més recomanables són els de resina amb càrrega mineral, que a més, si els compres a la botiga online que trobaràs després de l'enllaç portaran una càrrega antibacteriana amb la qual s'evitaran possibles infeccions.

De fet, són tantes els avantatges que reporta el col·locar plats de dutxa enfront de la banyera tradicional, en qüestió d'accidents, estalvi i d'higiene, que moltes famílies, àdhuc sense tindre ancians vivint amb ells, es passen a aquest nou format de bany, molt més actual, amb el qual es guanya espai i a més s'estalvia gran quantitat d'aigua. Si a més col·loquem una d'aqueixes magnífiques columnes d'hidromassatge, tindrem el més semblant a un spa a casa en el menor espai possible.

 

Comprar online; la solució per a la llar i les necessitats del dia a dia

El comerç electrònic és la nova tendència per a adquirir tot el que necessitem per a la llar i per a nosaltres mateixos, des dels plats de dutxes esmentat al parament per a la cuina, la roba, els complements, els productes d'higiene o qualsevol altra cosa que necessitem.

És el ritme que marquen els nous temps i, en una societat on cada minut compta, poder fer les comandes còmodament des de casa, sense moure'ns de la butaca, i que posteriorment ens ho porten fins al nostre domicili és tot un luxe a l'abast de tots gràcies a internet.

Una altra dels grans avantatges són les ofertes que llancen les plataformes de venda online, com Buyviu, que ofereix productes de qualitat de grans marques amb descomptes de fins al 80%.

En el cas concret d'aquesta botiga online referenciada en el paràgraf anterior, ofereix molts més avantatges com per exemple, perquè pugues navegar còmodament per les seues pàgines a la recerca d'aquells que necessites, està dividisca en categories, entre les quals trobaràs aquella dedicada a la llar, amb les seues seccions específiques per al parament de cuina, el bany, tèxtil decoració, tèxtil taula i cuina, roba de llit, merceria, terrassa i jardí, decoració en general… Absolutament tot el que necessites per a fer de la teua casa una llar confortable i agradable per als sentits en el teu dia a dia.

 

I en una llar confortable, no pot faltar el fluid elèctric 

Hi ha elements essencials perquè una llar siga confortable per a la família, perquè siga habitable atesos els cànons del segle XXI. Efectivament, en la qualitat de vida dels habitants d'una casa juguen un paper determinant els subministraments de llum, aigua i gas, però no solament això, sinó també els elements que fan que tot funcione perfectament i sense riscos, perquè tots sabem les terribles conseqüències que poden derivar-se d'una instal·lació elèctrica en males condicions.

Per això, a l'hora d'adquirir material elèctric, clemas o regletes de connexió al millor preu, només hem de confiar de botigues especialitzades, perquè no solament preval l'estalvi, sinó que el producte que adquirim ha de ser de la màxima qualitat, perquè està en joc la nostra seguretat i la de la nostra família. Hi ha regletes d'electricitat disponibles online de gran eficàcia i completament segures, que compleixen amb tota la normativa #referent a això que obliga la llei sobre aquest tema.

 

La decoració; la guinda del pastís

Quan ja tenim tots els elements que fan una llar còmoda i habitable, llavors ens podem dedicar als elements que són purament decoratius, sense més pretensions que les del gust estètic i el plaer que ens reporta la seua contemplació.

En aquest apartat, juguen un paper molt rellevant els quadres que vesteixen les parets, ja siga clàssics o Quadres moderns, quadres costumistes o quadres decoratius i abstractes, com els Quadres ArtFurniet que trobes en la seua pàgina i als quals pots accedir directament des de l'enllaç que hem deixat referenciat en aquest paràgraf. 

Els quadres que trobaràs ací són exclusius i tots han sigut pintats per artistes reconeguts del nostre país, compten amb certificat d'autenticitat i li donaran a l'estada en la qual vaja col·locat aqueix aire fresc i aqueixa força que només els quadres reals pintats a mà poden transmetre i que mai podran ser substituïts per una simple làmina emmarcada. 

Els germans Furniet van ser els fundadors de Art Furniet en 1995 i es van llançar al mercat com una empresa de enmarcació i venda a l'engròs. Amb el pas del temps i la seua consolidació en el mercat, la seua passió per l'art els va portar a descobrir el talent de nous artistes, i així, Art Furniet, es va convertir en l'empresa que és avui i que es dedica a omplir els espais d'art, ja siguen els de la nostra llar, oficines, estudis, gabinets… En l'actualitat, són tot un referent en el sector, amb més de 20 anys de bon fer que els avalen fidelment.

Una llar és molt més que unes parets i un sostre, una llar és un reflex de nosaltres mateixos, del que portem dins, i es va forjant amb els anys.

Quan arribem a una casa, quan entrem en ella per primera vegada, comencem el nostre recorregut cap a la seua conquesta, fins a sentir-la nostra.

I és que una llar en molt més que elements ben distribuïts, una llar es forma dels moments compartits, les xarrades fins a altes hores de la matinada, els cafès de bon dia i els riures, moments de calor al costat d'un llibre, o enfront d'una pel·lícula, temps per a recordar i per a memoritzar. Per a viure. 

 

Modificat el Dimecres, 05 Desembre 2018 13:31