Quart Plaza residencial fes de la teua casa una extensió de la teua identitat

Divendres, 05 abril 2019 11:51 Escrit per  Publicat en Habitatge Vist 600 vegades

Un projecte que va iniciar les seues obres el mes de febrer passat, que estarà situat en un entorn inigualable, prop de la Plaça de Sant Rafael de Quart de Poblet, a tan sols 10 minuts de València i a escassos minuts del Parc Natural del Túria, Quart Plaza Residencial arriba de la mà de la constructora Proyme Enginyeria i Construcció, que està d'aniversari, ja que compleix 30 anys en el sector de construcció, 30 anys d'experiència avalats per un gran nombre d'habitatges executats en tota la província de València.

 

Ells aconseguiran que el començament d'una nova vida i una nova llar, es convertisquen en una cosa molt emocionant. 

 

Quart Plaza Residencial, disposa d'habitatges i àtics de 3 dormitoris, de disseny modern, equipades i perfectament aïllades. Cuines integrades i independents i 2 banys. Amb aparcament i trasters. Tot això realitzat amb materials de primera qualitat.

 

 

A la venda la tercera fase

Com a novetat, està ja a la venda la tercera fase, que consta de 23 habitatges de 2 i 3 habitacions i dos àtics.

 

 

Un habitatge al teu gust

Són un oasi de benestar i qualitat de vida. Els seus amplis i lluminosos salons porten tots els teus sentits al cel, gràcies a les seues terrasses. Espaioses i orientades a la plaça enjardinada, ofereixen un espai per a gaudir durant tot l'any.

 

La qualitat en el detall es percep en cada racó de l'habitatge. Llum natural amb amplis finestrals, espais amb una cura dissenye, sòls laminats i per descomptat, un excel·lent aïllament exterior per a aconseguir la llar confortable en el qual podràs descansar plàcidament.

 

Deixa't embolicar per la calidesa del sòl laminat

 

Imprimeix la teua personalitat i plena de color el sòl de la teua llar amb les quatre opcions de paviment de parquet laminat.

 

 

Información: 655 933 777

 

Modificat el Dilluns, 29 Juliol 2019 12:30