Concedida la llicència d'obres per a l'edifici Intempo

Dimecres, 24 Juliol 2019 10:03 Escrit per  Kreab Publicat en Habitatge Vist 480 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Intempo, l'icònic edifici residencial de 198 m d'altura i situat a Benidorm, ha obtingut la llicència d'obra amb la qual començar el procés de modernització i actualització. En aquest sentit, s'estima que les obres s'inicien al llarg d'aquesta tardor i que tinguen una duració de 12 a 14 mesos, aproximadament. 

 

Un dels canvis més significatiu i diferencial que experimentarà el projecte serà destinar dos de les 47 plantes que el conformen, en concret la planta 46 i la coberta, a utilització comunitària, amb una spa, zones de massatge, sauna, gimnàs-sala fitness, jacuzzis i Rooftop. D'aquesta manera, es posa de manifest un dels principals objectius d'Intempo, oferir les experiències associades a un resort de luxe, cuidant fins a l'últim detall.

 

D'aquesta manera, una de les grans innovacions introduïdes per la promotora encarregada de liderar el procés d'actualització, Uniq Residential, es basa en ampliar i millorar totes les zones comunes de l'edifici, recuperant la planta 46 i la coberta com a zones d'utilització comuna. La part posterior de l'edifici es completarà mitjançant la construcció d'una piscina d'estil platja i una piscina infantil, de 800 m2 i 90 m2, respectivament, ocupant una superfície total de 4.300 m2.

 

Quant a la zona davantera, també es preveuen millores substancials. En concret, en la planta terrassa de la torre de ponent, albergarà una zona per a xiquets de més de 1.000 m2. En la mateixa línia, la torre de llevant comptarà amb un restaurant exclusiu per als propietaris, amb una terrassa de 1.200 m2 i una piscina decorativa de 80 m2.

 

 Un altre dels grans canvis que es durà a terme és la creació d'un gran lobby (atri) d'entrada, amb una extensió de 600 m2 i set metres d'altura, que permet l'accés als sis ascensors intel·ligents situats en les dues torres, i accedir al restaurant exclusiu per als propietaris a través d'un altre ascensor independent. Al mateix temps, comptarà amb accés per a vehicles (valet zone).

 

El procés de modernització i actualització no solament es limitarà a la part externa de l'edifici, sinó que amb l'obtenció de la llicència d'obres també es procedirà a realitzar canvis a l'interior. En concret, des de la primera planta fins a la 37 s'ha procedit a modificar les distribucions interiors, potenciant els espais oberts i la llum. A partir de la planta 38 i fins a la 45, que formen part del “diamant”, es crearan terrasses i habitatges totalment exteriors, obtenint la màxima privacitat per als propietaris.

 

Tot aquest conjunt de millores posa en relleu el compromís que els nous propietaris i gestors del projecte han assumit, per a donar resposta a aquells compradors que cerquen una propietat única que els permeta gaudir d'unes experiències úniques i que els represente una inversió amb valor segur.  

 

 

Informa Nou Horta. Habitatge

Modificat el Dimecres, 24 Juliol 2019 10:09