Amb ALDAIA PLAZA, Libra GP ofereix als joves la possibilitat d'accés real al seu primer habitatge des de 114.000 euros

Dilluns, 29 Juliol 2019 12:58 Escrit per  Publicat en Habitatge Vist 476 vegades

Fa un any, la companyia va fixar els seus objectius a Aldaia amb l'adquisició d'un sòl emblemàtic situat en el centre de la localitat, en la Plaça Antic Regne cantonada amb Carrer Enric Valor.

 

El seu projecte, basat en un innovador edifici compost per cinc portals d'habitatges projectats entorn a unes exclusives zones comunes, és un referent únic en la localitat i molt possiblement en la zona de L'Horta Oest.

 

Habitatges des de 114.000 €

Malgrat el caràcter emblemàtic del Residencial, la companyia ha incorporat una gran varietat de tipologies entre 2 i 4 dormitoris, entre les quals destaquen aquelles pensades per a facilitar l'accés al mercat de primer habitatge dels més joves, sense renunciar a la qualitat i prestacions que aquests esperen.

 

Formes de pagament pensades per a facilitar la compra

Així mateix, cal destacar que, davant la situació econòmica actual, Lliura Gestió de Projectes ha realitzat una adaptació en les formes de pagament per a facilitar l'accés a l'adquisició d'un habitatge. Així, amb una reserva de 3.000 euros i una forma de pagament ajornada durant els 24 mesos de construcció de l'edifici, acompanyada d'un finançament del 80% en el moment del lliurament, molts joves de la zona han pogut accedir a la seua primera casa en propietat.

 

La transformació del barri amb l'inici de les obres

Residencial Aldaia Plaza veurà la llum en breu. Una vegada transcorreguts els terminis tècnics i administratius necessaris, s'iniciaran les obres en els pròxims mesos i el projecte serà lliurat en 2022.

El resultat: un excel·lent residencial privat de 91 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris amb sistemes d'eficiència energètica i qualitats d'última generació.

A més, comptarà amb zones enjardinades, piscina i gimnàs privat per al gaudi del seu habitatge tant a l'interior com en l'exterior d'aquesta.

 

La possibilitat de visitar la seua casa en el Showroom de València

Una dels avantatges, exclusives d'Aldaia Plaza, és poder personalitzar el seu habitatge per a adaptar-se a totes les seues necessitats i preferències. 

Per això, Llibra Gestió de Projectes posa a la seua disposició, un showroom a València on tindrà la possibilitat de conèixer els acabats de les diferents opcions i seleccionar els que desitge per al seu habitatge.

 

 

OFICINA DE VENDES:

Pl. Antic Regne. Fte. Centre Salut (al costat del solar)

SHOWROOM: Av. Ausiàs March, 8 València

Tel: 686 250 365 · www.aldaiaplaza.com

Modificat el Dilluns, 29 Juliol 2019 13:03