Safadi Group comença les obres del residencial “Vents del Vedat” al costat de l'Auditori de Torrent

Divendres, 15 Novembre 2019 14:18 Escrit per  Publicat en Habitatge Vist 439 vegades

 

SAFADI GROUP ha començat les obres del Residencial Vents del Vedat, després d'haver venut ja més de la meitat dels 36 habitatges que conformen el complex que s'aixecarà l'any que ve al costat del Auditori de Torrent. El responsable de la inversió, Kaled Safadi, ha agraït l'acolliment que ha tingut la segona promoció del grup en la localitat valenciana —després del Residencial Genaro Palau—, i ha reiterat el compromís d'integrar-se en el teixit social de la ciutat amb altres projectes col·laboratius i empresarials, com el patrocini del Unió Bàsquet Femení Torrent i la col·laboració amb la Falla Reina Sofia que va iniciar el mes de juliol passat.

 

El nou projecte de SAFADI GROUP en la Comunitat —que pot conéixer-se en la web www.ventsdelvedat.es— ha començat a cobrar forma en el cor del Vedat de Torrent (València), i serà una realitat en el termini de 22 mesos. Es tracta d'un complex de 36 habitatges (23 habitatges en planta i 13 àtics), en un residencial "premium" i "ecofriendly" que disposarà de piscina, gimnàs, club social, sistemes d'estalvi energètic i sostenibilitat mediambiental (com a materials eficients, preinstal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics, recollida selectiva de residus o pàrquing per a bicicletes).

 

La promotora ha penjat aquesta setmana el cartell d' "Última Fase en Venda" i ha començat les obres entorn de la primera pedra que van col·locar el passat 11 de juliol el responsable del grup inversor, Kaled Safadi, i l'alcalde de la localitat, Jesús Ros, en un esdeveniment en el qual es va anunciar a més el patrocini del Unió Bàsquet Femení Torrent per part de SAFADI GROUP, i la col·laboració amb la falla local Reina Sofia, situada també al costat de l'Auditori de Torrent.

 

Kaled Safadi, al capdavant de SAFADI GROUP, va començar les seues inversions a Torrent amb el Residencial Genaro Palau —el portal del qual és www.residencialgenaropalau.es— situat en la zona de "Les Amèriques". Un conjunt residencial pensat per a les famílies, format per 52 habitatges adossats —de les quals ja només queden 10 a la venda— de 220m2 distribuïts en tres plantes i amb més de 100m2 de terrasses i àmplies zones comunes.

 

Després d'aquest reeixit començament, el promotor es mostra de nou molt agraït a la ciutat de Torrent pel gran acolliment de la promoció "Vents del Vedat", i ha reiterat el compromís d'integrar-se en el teixit social de la ciutat amb altres nous projectes locals.

Modificat el Divendres, 15 Novembre 2019 14:19