“Vents del Vedat” inicia l'última fase per a poder entregar les claus el pròxim estiu

Divendres, 13 Novembre 2020 10:49 Escrit per  Vents del Vedat Publicat en Habitatge Vist 209 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El residencial Vents del Vedat de Torrent ha conclòs les fases de Fonamentació i Estructura del complex, i seguint els terminis previstos per al lliurament d'habitatges el pròxim estiu, ja ha iniciat els treballs de tabiqueria per a continuar amb la urbanització de les zones exteriors i l'equipament dels 24 habitatges en planta i els 12 àtics.

 

Aquest residencial situat al carrer Pare Méndez (en un solar molt pròxim a L´Auditori i Conservatori Professional de Música de Torrent), és el primer que ha posat en marxa en la localitat SAFADI GROUP, el grup inversor que es va convertir a més en patrocinador de la UNIÓ DE BÀSQUET FEMENÍ DE TORRENT, com va fer a la seua arribada a València amb el CAU VALÈNCIA de rugbi i els equips valencians de BASEBALL CLUB ATLETICO DOMINICÀ, el CLUB BÀSQUET DOMINICÀ, i el CLUB DE SOFTBALL ATLETICO DOMINICÀ.

 

La nova promoció de SAFADI a Torrent ja ha venut el 75% dels habitatges del futur residencial "premium" i "ecofriendly" que disposarà de piscina, gimnàs, club social i zones verdes. Un projecte amb acabats i equipament de primera qualitat i sistemes d'estalvi energètic i sostenibilitat mediambiental, dissenyat directament per a obtenir el màxim confort i les millors condicions d'habitabilitat per als propietaris (i usuaris).

 

El director general de Safadi Group, el Dr. Kaled Safadi, va ser l'encarregat de posar la primera pedra del complex el juliol de 2019 al costat de l'alcalde la localitat, Sr. Jesús Ros, i de representants d'associacions i col·lectius locals, en un acte en el qual va assegurar que GRUP SAFADI arriba a Torrent amb el compromís d'integrar-se en el teixit social de la ciutat i aportar humanitat en cadascun dels seus projectes.

 

Fase final

Seguint el pla de qualitats del projecte (disponible en www.ventsdelvedat.es), després de la finalització de la fase d'estructura, s'està executant la separació dels habitatges amb els espais comuns de l'edifici i la divisió entre habitatges amb fàbrica de rajola especial acústica i amb plaques d'algeps laminat per totes dues cares i aïllament termoacústic, igual que la col·locació en el sòl d'aïllament termoacústic i lamines anti-impacte i amortiment del soroll, amb la finalitat de complir amb les màximes condicions de confort i habitabilitat.

 

En els pròxims mesos s'anirà completant el paviment dels habitatges (laminat de fusta, excepte banys i cuina que comptaran amb rajoles ceràmiques de gres porcellànic i gres antilliscant per a terrasses), la fusteria exterior (alumini lacat en negre o gris fosc amb trencament de pont tèrmic i doble vidre tipus Climalit), la il·luminació i climatització individual de cada habitatge (amb distribució d'aire per conductes per a equips d'aire condicionat bomba de freda/calor amb sistema "inverter" d'alta eficiència energètica), destacar el sistema de ventilació per a millora de la qualitat de l'aire a l'interior dels habitatges i tot l'equipament de lampisteria i aixeteria necessari per a condícies i cuines que, a més, tindran ja instal·lada la placa d'inducció, el forn i el grup extractor de fums.

Modificat el Divendres, 13 Novembre 2020 10:54