Recicla cocinando. Pepa Chacón y Elisabet González de Chávarri.

Dilluns, 15 Juliol 2019 09:47 Escrit per  Ginés Vera Publicat en Lectures Vist 560 vegades
Valora la notícia
(1 Voto)

Pepa Chacón i Elisabet G. de Chávarri ens proposen en aquest llibre un autèntic manual per a donar nova vida a aquells aliments sobrants després d'haver-los cuinat. Aqueixos que majoritàriament acaben en el fem després d'un breu trànsit pel frigorífic. D'una manera pràctica i imaginativa, Recicla cocinando inclou tant receptes delicioses i originals, com una visió de com comprar els aliments o com hem de conservar-los, ja en el rebost ja la nevera, per a així poder aprofitar-los més tard. En resum, el lector o lectora trobarà plats sans, recreats i senzills amb els seus trucs, tècniques i alternatives culinàries per a convertir un producte ja cuinat en un plat renovat, sa i atractiu. El llibre compta a més amb un pròleg a càrrec de l'exministra d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina.

 

Pepa Chacón és periodista d'RTVE. S'ha dedicat a la Producció i Coordinació de programes de Televisió Espanyola i principalment de Ràdio Nacional d'Espanya i Ràdio Exterior. En la seua extensa trajectòria professional ha treballat amb els més prestigiosos mestres del periodisme i la comunicació com Luís de l'Olmo, Constantino Romero, Javier Sardá, Beatriz Pécker, Paco*Lobatón, Fernando Argenta, Nieves Herrero, Juli Cèsar Iglesias, Manuel Ventero… En l'actualitat compagina la creativitat de programes de ràdio i televisió amb la seua altra gran passió, la cuina. Va ser la seua mare la que li va inculcar el gust per cuinar i la intuïció per a preparar, inventar i crear nous plats i receptes.

 

Per part seua, Elisabet González de Chávarri és doctora veterinària i professora de la Universitat Complutense de Madrid. Està especialitzada en la producció d'aliments d'origen animal. Criada en l'ambient pesquer i culinari de Orio (País Basc), va aprendre a cuinar amb la seua mare i en el xicotet restaurant familiar. Li agrada gaudir d'una bona taula i millor companyia, però sobretot, cuinant per a la seua família i amics.

 

Recicla cocinando. Editorial Arcopress. ISBN: 978-84-17057-80-0

 

 

Recomendación por Ginés Vera

Modificat el Dilluns, 15 Juliol 2019 09:50