Las trampas del afecto. Mari Jungstedt

Dijous, 02 Gener 2020 10:48 Escrit per  Ginés Vera Publicat en Lectures Vist 380 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Julia, Maria i Daniel hereten una granja de Gotland construïda en el segle XVII que forma part del patrimoni històric de l'illa. La seua possible venda donarà lloc a tensions i disputes familiars. Sobretot perquè Maria desitja eixir d'un matrimoni infeliç amb un marit alcohòlic, en tant Daniel té un gran deute de joc que ha de saldar com més prompte millor. La trama de la novel·la s'entreteixix amb l'aparició d'un cos sense vida en un pantà. El de l'agent immobiliària Sanna Widding de la immobiliària contractada per Maria i Daniel per a la venda de la propietat familiar.

 

Dotzè lliurament de la cèlebre sèrie de Gotland protagonitzada per la parella policial Anders Knutas i el seu col·lega Karin Jacobsson.

 

Mari Jungstedt (Estocolm, 1962) després de deu anys treballant en la televisió sueca, va decidir donar un gir a la seua carrera i dedicar-se a la literatura. Els successius lliuraments de les aventures del comissari Anders Knutas confirmen el talent d'aquesta autora, una de les responsables de l'èxit actual de la novel·la policíaca sueca. Només a Suècia, on va debutar en 2003 amb la sèrie de Gotland, s'han venut més de quatre milions d'exemplars dels seus llibres. Actualment passa temporades al nostre país, a més de compaginar el seu treball d'escriptora amb el d'ambaixadora de l'ONG SOS Children Villages. Las trampas del afecto. Mari Jungstedt. Maeva editorial.

 

 

Recomanació de Ginés Vera

Modificat el Dijous, 02 Gener 2020 10:51