Alrededor de la cocina. Susana Pérez. Ed. Grijalbo

Dilluns, 03 Mai 2021 11:28 Escrit per  Ginés Vera Publicat en Lectures Vist 153 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Hi ha tanta vida al voltant d'una taula, d'una cuina… Potser això va ser el que va pensar Susana Pérez, autora de Alrededor de la cocina (Grijalbo) a l'hora demaridar en aquest llibre relats i receptes. En realitat, aquest Alrededor de la cocina és una recopilació de les històries que Pérez ha anat pujant al seu compte d'Instagram cada diumenge.

 

Alrededor de la cocina són històries curtes, d'una pàgina, en la qual Pérez ens transporta al poble, a la platja, a algun restaurant… Entrem amb els diferents protagonistes en les vides d'aquestes com si foren les nostres, amb una recepta pel mig. Hi ha històries i receptes, també fotos espectaculars acompanyant a les històries i a aquestes receptes a manera d'invitació perquè passem del sofà a la cuina, de la lectura a la pràctica. No caben ací les delicioses fotografies de Jesús Cerezo, encara que sí que puc deixar que les i els lectors s'imaginen a partir dels noms d'algunes receptes de Alrededor de la cocina què trobaran en aquest llibre.

 

Des del bescuit de iogurt i formatge passant pel risotto de gambes; des de les contracuixes de pollastre en escabetx al croque cake; del batut de poma i espinacs al pa d'oli, Pérez i Cerezo ens llancen amb la paraula i la imatge una invitació a llegir, a cuinar i a gaudir d'aquestes històries i receptes Alrededor de la cocina. Per cert, prologa el llibre l'escriptor Juan Gómez-Jurado.

 

Alrededor de la cocina. Susana Pérez. Ed. Grijalbo.

 

Recomanació de Ginés Vera

Modificat el Dilluns, 03 Mai 2021 11:30