Cocina de resistencia. Alberto Chicote. Ed. Planeta.

Dilluns, 10 Mai 2021 11:50 Escrit per  Ginés Vera Publicat en Lectures Vist 135 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El cuiner i presentador de televisió Alberto Chicote ens proposa en "Cocina de resistencia" (Planeta) un bon nombre de receptes amb alguna cosa en comú: traure-li el màxim partit als ingredients i que res acabe en el fem. Chicote ens parla sobre les receptes seleccionades en aquest llibre. Em referisc al fet que no sols ens ensenya a preparar-les, també hi ha una xicoteta història, una anècdota, amén d'un grapat de consells culinaris.

 

I una recomanació: que aquestes receptes ens servisquen com a guia. Que si volem podem també adaptar-les al nostre gust, atés que són receptes del tipus “sempre salen”. Disfrutar cuinant és un dels lemes en aquest llibre, aprofitar bé els ingredients és un altre. Algunes receptes ens portaran així a unes altres, per a no malgastar ni abans ni després. Cuinar, conservar i reutilitzar arribat el cas. Des de les bases i fons de nevera als primers, principals o postres, les receptes clàssiques s'alien amb altres més actuals, totes elles ben explicades, fins i tot amb aquest toc d'humor inconfusible en Chicote dins i fora de la pantalla. L'entusiasme contagiós d'un dels cuiners més mediàtics és present en cada recepta animant-nos a cuinar de manera responsable, sana i senzilla.

 

Cuinar ja no serà cap “malson” amb aquest llibre en gran format i els beneficis del qual, ha volgut destinar a la World Central Kitchen, l'ONG del també cuiner José Andrés dedicada a acabar amb la fam en el món.

 

Cocina de resistencia. Alberto Chicote. Ed. Planeta.

 

Recomanació de Ginés vera

Modificat el Dilluns, 10 Mai 2021 11:51