Foodie. Raquel Carmona. Photo Club.

Dimarts, 18 Mai 2021 11:19 Escrit per  Ginés Vera Publicat en Lectures Vist 127 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Fotografia i estilisme gastronòmic són dos conceptes que mariden a la perfecció en aquest Foodie (Photo Club), de Raquel Carmona. Un llibre pràctic, amé, una autèntica guia per no dir manual per als qui agraden (agradem) de la fotografia gastronòmica. Carmona planteja Foodie en dotze capítols com un autèntic festí visual a més de respondre als grans interrogants a l'hora de situar-nos després de l'objectiu. Perquè Carmona ens complimenta com un opípar entrant amb un capítol dedicat als fonaments de la fotografia.

 

Crear des de zero aquesta fotografia perfecta, o quasi, requereix tècnica, de paciència, de coneixements i d'intuïció, per descomptat. La il·luminació és clau, com ho és que aquesta fotografia compte alguna cosa, una història.

 

En Foodie també trobarem un capítol dedicat a Instagram donada la rellevància d'aquesta xarxa entre la comunitat foodie. El capítol dedicat a trucs i consells bàsics, al costat del de preguntes i respostes posen un dels dos excel·lents fermalls. L'altre no ha de sorprendre'ns en un llibre dedicat a la fotografia gastronòmica. Al llarg de Foodie, a una per capítol, Carmona afig una recepta de temporada resultant de totes totes una proposta digna dels “paladars” més exigents.

 

Foodie. Raquel Carmona. Photo Club.

 

Recomanació de Ginés Vera

Modificat el Dimarts, 18 Mai 2021 11:23