Dios juega a los dados. José Ángel Martín Gago. Editorial Verbum.

Dilluns, 31 Mai 2021 11:18 Escrit per  Ginés Vera Publicat en Lectures Vist 369 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Dios juega a los dados (Verbum), de José Ángel Martín Gago, és una novel·la composta de moltes històries. En realitat, es llig com una col·lecció de relats dependents que com un joc tixen una narració amb una sèrie de personatges amb l'atzar de decisions banals que els portaran a situacions unes vegades compromeses, altres insòlites…

 

Personatges enfrontats per separat a un enemic comú: l'atzar. En fer-ho, en acceptar les regles del joc de la vida, els seus destins els portaran a protagonitzar aquesta novel·la, però també nosaltres, en llegir-la, a reflexionar si seria certa l'afirmació d'Albert Einstein.

 

Potser l'afirmació "Déu no juga als daus amb la humanitat", a més d'haver-se posat en dubte per científics en la pràctica, no siga tan total com li va semblar. D'antuvi aquesta novel·la és una invitació a llegir què li té reservat l'atzar a un policia en hores baixes, a un adolescent radical, a un cèlebre director d'orquestra o a un fabricant de sucre entre altres curiosos personatges. Dios juega a los dados. José Ángel Martín Gago. Editorial Verbum.

 

Recomanació de Ginés Vera

Modificat el Dilluns, 31 Mai 2021 11:19