Piensa bonito. Tomás Navarro. Zenith libros.

Dilluns, 04 Octubre 2021 09:43 Escrit per  Ginés Vera Publicat en Lectures Vist 250 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els nostres pensaments regeixen la relació que tenim amb nosaltres mateixos i amb les persones que ens envolten. Per això, a vegades, és necessari saber reconéixer uns certs errors de pensament per a desenvolupar tot el nostre potencial. D'això precisament ens parla Tomás Navarro en el seu nou llibre.

 

“Piensa bonito” és una breu guia per a identificar els huit errors de pensament més freqüents i superar les nostres limitacions per a aconseguir la millor versió de nosaltres mateixos. En els huit capítols de “Piensa bonito” Navarro analitza, per exemple, aquests moments en els quals el nostre cervell pensa massa ràpid, superficialment, quan limita les nostres alternatives o generalitza.

 

Aconseguir la vida que desitgem pot estar a l'abast dels nostres pensaments si sabem identificar els que ens limiten i prenem consciència dels quals ens beneficien. Pensar bonic també parla de la resiliència, de saber gestionar les emocions durant l'adversitat, ja que des de les primeres pàgines Navarro ens conta que l'origen d'aquest llibre va ser una situació personal i familiar que els va posar a prova.

 

Piensa bonito. Tomás Navarro. Zenith libros.

 

Recomanació de Ginés Vera

Modificat el Dilluns, 04 Octubre 2021 09:45