El baile de los muertos. Care Santos. Ed. Crossbook.

Dimecres, 13 Octubre 2021 10:37 Escrit per  Ginés Vera Publicat en Lectures Vist 242 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La trama de "El baile de los muertos" (Crossbook), de Care Santos, transcorre els dies previs al 10 d'octubre. Més concretament, al de 1846 quan una jove Isabel complirà 16 anys.

 

D'ella partirà una aventura plena d'intrigues, forces malèfiques i personatges que es creuaran en el camí per atzar o necessitat. El ball dels morts recrea com a ficció uns fets que podien haver succeït, ja que la jove Isabel és la reina Isabel II d'Espanya. Al costat d'ella descobrirem a altres personatges històrics ballant amb els inventats per a aquesta trama mescla de novel·la històrica i de misteri, amb tints de terror. Una història per a gaudir de l'atmosfera gòtica de Madrid i Barcelona del segle XIX. Narrada en contrapunt, Care Santos es va inspirar en un fet verídic ocorregut a Espanya en 1837, la creació a Madrid d'un Panteó d'Homes Il·lustres…

 

Un projecte que va durar poc, que encara manté cert secretisme sobre el treball de la comissió encarregada de recórrer el país per a recol·lectar les restes d'aquests suposats Homes Il·lustres. "El baile de los muertos" és una inquietant novel·la molt al gust dels seguidors de pel·lícules com "Los Otros" i "El Sexto Sentido" o de la sèrie "Stranger Things".

 

El baile de los muertos. Care Santos. Ed. Crossbook.

 

Recomendación de Ginés Vera

Modificat el Dimecres, 13 Octubre 2021 10:40