Las recetas de Blanca. Blanca García-Orea Haro. Ed. Grijalbo

Dilluns, 08 Novembre 2021 09:48 Escrit per  Ginés Vera Publicat en Lectures Vist 214 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

“Las recetas de Blanca”, de Blanca García-Orea Haro és continuació espiritual del seu anterior i reeixit “Dime qué comes y te diré que bacteria tienes”. Enguany, a més, va publicar un llibre entre mitjanes, dirigit a un comensal més jove, per dir-ho així, amb el seu “Sanotes y sanitos”. Tots ells en Grijalbo. Són nombroses les referències de García-Orea en “Las recetas de Blanca” al seu primer llibre.

 

Cert que en aquest se centra sobretot en receptes, 80 noves tan fàcils i sanes com les que ja incloguera en “Dime qué comes…”. Però la primera part del llibre està cuinada a base de consells i trucs per a aprendre a cuidar-nos des de dins, des del que mengem. Així, García-Orea, més coneguda en les xarxes socials com @Blancanutri ens parla dels components nutricionals en el nostre plat diari, de com fer una bona llista de la compra o com conservar els aliments de manera eficient en la nevera i el congelador. Molt interessant l'apartat dedicat a unes certes dietes i intoleràncies alimentàries que afecten milers de persones i que trobaran en aquest llibre consells i claus saludables.

 

Atés que el llibre conté 80 receptes noves no puc deixar d'esmentar algunes entre les més clàssiques a les més atrevides. Des de l'ensalada russa a les carxofes al forn passant per un pastís de llima sense forn o una mousse de caqui.

 

Las recetas de Blanca. Blanca García-Orea Haro. Ed. Grijalbo

 

Recomanació de Ginés Vera

Modificat el Dilluns, 08 Novembre 2021 09:50