¡Puaaaaj! Juan Llorca y Melisa Gómez. Beascoa.

Dilluns, 10 Gener 2022 11:20 Escrit per  Ginés Vera Publicat en Lectures Vist 244 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Heus ací la primera incursió de Juan Llorca i Melissa Gómez en la literatura infantil. El títol ¡Puaaaaj! (Beascoa) ja ens dona idea que es tracta d'una publicació per als més joves de la casa.

 

Un conte amb un clar objectiu: ajudar les famílies a convertir els menjars en un dels millors moments del dia. Per a això, al llarg de les pàgines de ¡Puaaaaj! Descobrirem a Amaia. Un dia abans del seu cinqué aniversari està una mica nerviosa pels preparatius de la seua festa. Just aquest dia veurà aparéixer a unes xicotetes criatures, els PUAJ. Aquests començaran a fer un munt de preguntes sobre el menjar, massa, potser, i així no hi ha qui gaudi del menjar. Els pares d'Amaia també es fan preguntes, sobretot per què Amaia és tan puntimirada amb alguns aliments o per què li ha deixat d'agradar alguna cosa que abans li agradava. Preguntes i respostes que tractaran de respondre Juan Llorca i Melissa Gómez.

 

A més de facilitar en ¡Puaaaaj! algunes de les claus per a motivar als més xicotets cap a una alimentació saludable, el llibre inclou un grapat de receptes per a animar a gaudir d'aliments com les verdures o les temudes llentilles. Especialment dirigit per a xiquets de 4 a 8 anys, el llibre en tapa dura conté il·lustracions de Lirios Bou. També poden interessar-te els anteriors llibres de Juan Llorca i Melissa Gómez en la línia d'una alimentació saludable en família amb especial atenció als xiquets i joves de la casa. Sin dientes y a bocados, En boca de todos o Leche con galletas.

 

¡Puaaaaj! Juan Llorca y Melisa Gómez. Beascoa.

 

Recomanació de Ginés Vera

Modificat el Dilluns, 10 Gener 2022 11:25