Brother. Libertad. José Luis Muñoz. Ed. Milenio.

Dimarts, 08 Febrer 2022 09:51 Escrit per  Ginés Vera Publicat en Lectures Vist 203 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'escriptor de Salamanca José Luis Muñoz ens proposa en Brother (Milenio) submergir-nos en una trilogia iniciada amb aquesta primera novel·la, Libertad. Coneixerem als dos germans Brother, Caín i Abel, també al pare, a God Brother, i a la sensual Eva Blondie, la dona d'Abel.

 

Libertad pren el nom del gran eix d'aquesta primera novel·la: l'eixida de la penitenciària de Sant Diego del menor dels dos germans. Han sigut deu anys de condemna molt durs, temps suficient per a pensar fins i tot en la venjança. En una doble venjança. Els records de la mare, de la model Keyla i els viatges per Califòrnia marcaran aquest primer lliurament de la trilogia on les ombres dels Estats Units d'Amèrica semblaran més vius i pròxims per als amants del gènere de la novel·la negra.

 

Les descripcions, la trama, però sobretot la motivació dels personatges aconsegueixen atrapar al lector en aquesta Libertad al punt de voler conéixer què ocorrerà en les següents pàgines de la trilogia. Addictiva i de lectura vertiginosa, amb Brother José Luis Muñoz accepta el repte de novel·lar en tres històries l'èpica dels seus protagonistes en un viatge des de Califòrnia fins a les fredes terres d'Alaska amb suaus picades d'ullet musicals i literaris al American way of life.

 

Brother. Libertad. José Luis Muñoz. Ed. Milenio.

 

Recomanació de Ginés Vera

 

Modificat el Dimarts, 08 Febrer 2022 09:55