La simplicitat del mocador

Divendres, 09 Juny 2017 11:15 Escrit per  Mar Jordá Publicat en Moda i bellesa Vist 875 vegades
camilacoelho camilacoelho

El mocador és un dels complements més importants que pot haver-hi. Encara posant-te un look senzill, este accessori pot donar-li el toc perfecte a l'estilisme.

A més, és l'aliat perfecte per a una peça off-shoulder. Ja siga una brusa, una camisa, un vestit, senta genial amb tot. En tenir els muscles descoberts queda genial un mocador nuat al coll.

Ja l'any passat estava molt de moda estes peces que deixen al descobert els muscles. I és que donen un punt molt sofisticat.

Personalment, és una peça que m'encanta, ja que pots usar-la tant per a estilismes diaris com a estilismes més de nit, més elegants.

I, tornant a la utilitat que té el mocador, també pots posar-t'ho com a complement per al pèl. Li dóna un toc divertit que hauríem de tenir en compte. A més encaixa perfectament tant amb estilismes d'estiu, com d'hivern, amb vestits, amb camises, amb samarretes, fins amb americanes. Tampoc ens oblidem de la frescor que pot donar al nostre estil.

Així que, trau el teu mocador i completa els teus looks amb esta peça tan lleugera i ideal. I si no, corre a qualsevol tenda, moltes d'elles s'animen a vendre este accessori i disposen de milers d'estampats.

 

 

Mar Jordá Gil

Instagram: Marjordagil

Twitter: @marjorda_2

Blog: mjdesigngandlittlethings.wordpress.com

Modificat el Divendres, 09 Juny 2017 11:16