Revitalitza rostre i cos per nadal

Divendres, 07 Desembre 2018 10:12 Escrit per  Publicat en Moda i bellesa Vist 862 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Comença el compte enrere per a les festes i en Institut Mèdic Ricart han dissenyat un pla que no va a contra rellotge i que inclou tractaments amb efecte flaix per a rejovenir i brillar en nadal.

Són tractaments que inclouen diferents combinacions aptes per a totes les pells amb resultats immediats i la clau del seu èxit com sempre és la naturalitat. 

 

Reset facial

A punt de canviar a l'estació més freda de l'any encara són molts els rostres que reflecteixen mal solar. Els dermatòlegs d'Institut Mèdic Ricart situat en l’avinguda del Vedat 147 a Torrent analitzen en profunditat la dermis per a veure el grau de pigmentació que existeix en les capes mes profunda de la nostra pell. Combaten les taques amb diferents tipus de peeling, amb mesoterapia blanqueant o utilitzant la tecnologia làser. El IPL no només fa front a la pigmentació, també elimina rojeces, aranyes vasculars, i arrugues. A més els especialistes d'Institut Mèdic Ricart recomanen el seu tractament PRX t 33 que és una solució de bellesa expressa per a lluir de forma immediata un rostre lluminós, ferm i rejovenit a prova de rojeces i hematomes. Juntament amb el Peeling Taleum amb el qual s'aconsegueix regenerar la capa més profunda de la pell sense deixar marques i aportant llum de forma gairebé instantània, forma el pack perfecte per a preparar la pell de cara a realitzar-se altres tècniques facials per a lluir radiant per Nadal. 

 

Menys és més per a aconseguir un rostre sucós i natural

El bótox contínua sent la primera opció de tractament de bellesa en aquesta època, ja que es tracta d'una intervenció senzilla amb efecte gairebé flaix ja que aconsegueix eliminar arrugues en qüestió de 4 o 5 dies. Els dermatòlegs d'Institut Mèdic Ricart aposten per menys és més, ho apliquen en la seua justa mesura per a aconseguir rostres naturals que no perden gens d'identitat. Els farciments facials li segueixen molt de prop. És la solució expressa a per a corregir solcs, reposar volums perduts i projectar pòmuls i mentó caiguts. 

 

Subtils i poderosos llavis

No fa falta maquillar-los de vermell nadalenc perquè per si solos ja són el centre d'atenció de totes les mirades, per això en Institut Mèdic Ricart recomanen recolzar-los en la base i textura adequada. Les seves tècniques de farciment i perfilat amb infiltracions d'àcid hialurònic hidrata i retorna als teus llavis el volum perdut, respectant sempre les proporcions de cada rostre.

 

Figura a prova de dolços i torró

Una dieta saludable acompanyada d'un pla d'exercici marquen el tret de sortida per a tenir el cos apunto de cara a Nadal. En Institut Mèdic Ricart a més t'ajuden a drenar i depurar l'organisme, i a reafirmar i modelar la silueta amb tècniques exclusives basades en alta aparatologia per a aconseguir resultats reals, duradors i visibles al 100% per Nadal. 

La primera visita diagnòstica en medicina estètica i remodelació corporal és gratuïta.

 

Institut Mèdic Ricart: Avinguda al Vedat, 147 Torrent. Demani la seva cita en el: 960 619 002 - Whatsapp: 647 591 423 - 1a visita de medicina estètica gratuïta

www.institutomedicoricart.com · instmedricart · Concert amb les principals companyies asseguradores.

 

Modificat el Divendres, 07 Desembre 2018 10:18