Compte arrere núvies 2019 per Institut Mèdic Ricart

Dimarts, 21 Mai 2019 11:35 Escrit per  IMR Publicat en Moda i bellesa Vist 680 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

ET CASES?

La cita nupcial mana des de pràcticament el dia en què es formalitza el compromís, els mesos volen mentre tries el lloc de la cerimònia, el vestit, les flors.. i quan quasi no t'adones et queden setmanes, a vegades dies per a posar a punt la teua pell, sobretot el teu rostre en el qual està escrit ha de ser el dia més feliç de la teua vida. La Doctora Rebeca Bella, directora mèdica d'Institut Mèdic Ricart, situat en Avinguda del Vedat, 147 a Torrent et detalla els tractaments que ofereixen millors resultats.

 

TRACTAMENTS DE BELLESA: 9 MESOS ABANS:

DEPILACIÓ LÀSER:

Moltes núvies desitgen lluir un bronzejat lleuger el dia de les seues noces, però si a més aprofiten l'esdeveniment per a realitzar-se la depilació làser hauran de començar un mínim de 9 mesos abans perquè són necessàries diverses sessions per a eliminar definitivament el borrissol, i a més, la tècnica no és compatible amb una pell bronzejada.

 

 

PEELING PERSONALITZAT

A prova de marques i rojors. Els especialistes d'Institut Mèdic Ricart recomanen el Peeling Taleum. Per què? Fonamentalment perquè és apte per a núvies de totes les edats i perquè és un tractament de bioestimulació i regeneració indicat per a pells acneiques, hiperpigmentades, amb cuperosis o cicatrius, i fotoenvellides. La seua formulació a base d'àcid mandèlic, pirúvic, glicòlic o salicílic revitalitza la dermis i li aporta lluminositat. A més, corregeix arrugues fines, mitjanes o profundes i combat la flaccidesa facial.

 

 

NOCES TRACTAMENTS DE BELLESA: 6 MESOS ABANS

ULTHERAPY: LIFTING SENSE CIRURGIA PER A NÚVIES QUE LLUITEN CONTRA LA FLACCIDESA

És l'únic tractament no quirúrgic i no invasiu aprovat per la FDA (Agència Nord-americana del medicament) que amb una única sessió tibant la pell de cara, coll, escot, braços, colzes i genolls de manera no invasiva, i amb resultats equiparables a tractaments estètics realitzats en quiròfan.

 

La Dermatòloga Rebeca Bella assegura que és l'única tècnica que aconsegueix penetrar en la capa més profunda de la pell, fins ara només accessible a través de cirurgia. ‘’Els ultrasons focalitzats aconsegueixen la temperatura òptima que necessita el nostre col·lagen per a reactivar el seu creixement de forma natural.’’

 

Els resultats són visibles al mes de tractament. 5 mesos després hi ha una elevació i tonificació addicional de la pell, molta menys flaccidesa i una textura més suau i to de pell més uniforme.

 

 

3 MESOS ABANS: PLA DE REJOVENIMENT EXPRÉS

O el binomi perfecte segons els especialistes d'Institut Mèdic Ricart format per: Bótox per a relaxar una part del múscul i suavitzar les arrugues mantenint l'expressivitat. Les línies d'expressió desapareixen pràcticament immediatament. Al costat dels Farciments facials en pòmuls i llavis amb Àcid Hialurònic. Així s'aconsegueix restaurar volums que es van perdent amb l'edat, o simplement donar més volum a alguna zona per a millorar la nostra imatge. El resultat és molt natural.

 

 

1 MES ABANS: RELAX FACIAL

És convenient realitzar una neteja de cutis diverses setmanes abans de l'enllaç per a donar llum a tots els tractaments que ja s'han ratllat en el calendari beauty de les núvies de 2017. Higiene acompanyada de relax amb màscares revitalizants que condicionaren la pell perquè el dia B lluïsca un maquillatge perfecte.

 

Modificat el Dimarts, 21 Mai 2019 11:42