Frena a temps la caiguda del teu cabell

Divendres, 13 Setembre 2019 13:07 Escrit per  Publicat en Moda i bellesa Vist 759 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Setembre marca l'inici de la rutina, la volta al col·le, i el temor a la pèrdua del cabell en homes i cada vegada més dones. Una caiguda estacional davant la qual en principi cal mantenir la calma, però sense baixar la guàrdia. Forma part del cicle de renovació fol·licular durant el qual el cabell no es perd, sinó que es renova. La clau no la té la major quantitat de pèl que trobes en el teu raspall o pinta cada matí, sinó un diagnòstic precís i real que només et poden determinar especialistes en medicina capil·lar. A Torrent es troben en Institut Mèdic Ricart en avinguda del Vedat 147 (@instmedricart) i pots sol·licitar JA la teua valoració telefonant a 960619002.

 

Diagnòstic precoç per a determinar si és caiguda estacional o alopècia

No és només una qüestió de prevenir per a no haver de curar. Un diagnòstic correcte comporta a la tranquil·litat d'assumir que el teu cabell està en plena fase de renovació, durant la qual pots millorar el seu aspecte amb una bona alimentació, el consum de suplements nutricionals i evitant l'abús de planxes i assecadors. Però, també pot resoldre zones localitzades que registren major pèrdua, o una caiguda exagerada.

 

 

Diagnòstic real i precís amb l'estudi trichoscan

L'estudi Trichoscan és la prova més rigorosa que permet als especialistes d'Institut Mèdic Ricart analitzar in situ i d'una manera no invasiva i sense extracció de cabells, la densitat d'aquest. També examinen el percentatge de fol·licles en fase de creixement o en fase de repòs. El resultat, que l'extrauen de forma instantània, els permet determinar no solament el grau d'alopècia, sinó també observar a través d'un arxiu d'imatges, l'evolució del tractament pautat per l'especialista per a frenar la caiguda del cabell.

 

Existeix un tractament capil·lar diferent per a cada tipus de caiguda o calvicie, eficaç sempre que el diagnòstic siga precoç.

 

Tractaments de regeneració capil·lar que frenen la caiguda i enforteixen el cabell

Els especialistes de medicina capil·lar d'Institut Mèdic Ricart investiguen de forma activa per a oferir sempre els tractaments més nous, menys invasius i més efectius.

 

Combinen Fàrmacs de provada eficàcia mèdica com són minoxidil oral, o finasteride, amb suplements nutricionals i l mesoterpia plaquetar i capil·lar. Aquesta última està formulada de forma exclusiva a base de vitamines i aminoàcids que s'injecten directament en el fol·licle pilós per a estimular el creixement del cabell.

 

 

 

Institut Mèdic Ricart: Avinguda al Vedat, 147 Torrent. Demane la seua cita en el: 960 619 002 - Whatsapp: 647 591 423 - 1a visita de medicina estètica gratuïta

www.institutomedicoricart.com · #instmedricart · Concert amb les principals companyies asseguradores.

Modificat el Divendres, 13 Setembre 2019 13:09