E-208: el nou elèctric de Peugeot

Divendres, 29 Novembre 2019 11:56 Escrit per  Publicat en Motor-VAL Vist 624 vegades

La conducció del nou Peugeot e-208 és 100% elèctrica, a més de suau i fluida. També, disposa d'una acceleració àgil i un motor silenciós. Fomenta l'estalvi gràcies al fet que el seu cost energètic és inferior al del carburant. A més, el seu ús és simple amb una càrrega ràpida i intuïtiva.

 

Disseny distintiu

Es distingix per unes tecles exclusives que encarnen tecnologia i modernitat. Està adornat amb detalls subtils per a diferenciar-se i guanyar encara més estil.

 

Uns elements exteriors distintius signen el nou Peugeot e-208 amb: el seu monograma «e» i el Lleó dicroic, la calandra del color de la carrosseria, els passos de rodes negre brillant, unes llandes d'alumini 17’ que milloren l'aerodinamisme. Així mateix, ha sabut preservar tota la seua habitabilitat per al confort i el dels passatgers.

 

La informació de la teua conducció és accessible fàcilment a través del quadre digital 3D, projectant-se en un holograma, i en la pantalla tàctil perquè pugues concentrar-te en el plaer de conduir.

 

Tecnologia 100% elèctrica

La potència del motor de 100 kW (136 cv) i el parell motor de 260 Nm disponibles a partir de 0 km/h et garantixen unes sensacions de conducció intenses i agradables dins d'una bambolla de silenci i confort.

 

La nova plataforma modular elèctrica e-CMP s'ha desenvolupat per a integrar una bateria d'alt voltatge de gran capacitat de 50kWh, preservant l'espai a bord i el volum de maleter. La bateria té una garantia de 8 anys, 160.000 km, per al 70% de la seua capacitat de càrrega.

 

Maneres de conducció

El nou urbà elèctric Peugeot e-208 oferix tres maneres de conducció:

 

- Eco: optimització de l'autonomia regulant determinats paràmetres

 

- Normal: confort òptim per a ús diari

 

- Sport: prioritza el rendiment i les sensacions amb una potència i un parell motor màxims (de 0 a 100 km/h en 8,1 s).

 

Maneres de frenat

Gràcies a la manera «Brake», existixen dos nivells de fre de motor per a poder carregar la bateria en desceleració:

 

- Moderat, per a unes sensacions similars a les d'un vehicle tèrmic.

 

- Augmentat, per a una desceleració controlada pel pedal de l'accelerador.

 

Etiqueta ambiental DGT

Seguint amb les pautes establides per la DGT, el Peugeot e-208 compta amb l'adhesiu ambiental 0, distintiva per a vehicles elèctrics o híbrids endollables amb autonomia mínima de 40 quilòmetres.

 

Càrrega simple i ràpida

L'e-208 es carrega en una presa domèstica clàssica amb el cable estàndard que se subministra amb el vehicle o en una presa reforçada i així reduir el temps de càrrega a 16h.

 

Si necessites una càrrega més ràpida i amb total seguretat, té l'oferta de Wall Box, on la càrrega completa pot reduir-se a set hores i mitja en una Wall Box de 7,4 kW. A més, poden instal·lar-te-la en el teu domicili.

 

La regulació tèrmica de la bateria permet utilitzar carregadors de 100 kW i aconseguir el 80% de la càrrega en 30 minuts. Gràcies a l'oferta ChargeMyCar, podràs accedir a una xarxa de més de 110.000 punts de càrrega a Europa.

 

Serveis elèctrics

Controla i planifica la càrrega directament des del teu telèfon intel·ligent. També podràs gestionar la temperatura a bord. Prepara el teu trajecte elèctric per a arribar a la destinació sense problemes.

 

Modificat el Divendres, 29 Novembre 2019 12:02