El Ral·li Ciutat de València, Memorial Javi Sanz, calfa motors

Divendres, 29 Novembre 2019 12:46 Escrit per  Publicat en Motor-VAL Vist 729 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

En la presentació de la prova esportiva realitzada a la Sala de Premsa del Complex Esportiu de la Petxina de la Fundació Esportiva Municipal de València, es van poder escoltar interessants declaracions dels diferents representants dels col·lectius i organismes que tenen a veure amb la prova.

 

En primer lloc, va obrir el torn d'intervencions la regidora d'Esports de l'Aj. de València, Pilar Bernabé, qui va agrair al Comité Organitzador que el Ral·li portara el nom de la ciutat de València, i que tant l'eixida com l'arribada tinguen lloc en el cor de la ciutat, com és a les Torres de Serrano. Així mateix va convidar a tots els habitants de la ciutat i la província a no perdre's l'espectacular cerimònia d'eixida que tindrà lloc el divendres 29 de novembre a les 17 h i el lliurament de trofeus el dissabte 30 a les 19.30 h.

 

Pel seu costat, José Vicente Medina, en nom de la Real Federació Espanyola d'Automobilisme, va sol·licitar la col·laboració als mitjans de comunicació perquè facen d'“altaveu” cap al públic i ressalten les recomanacions de seguretat, perquè siga una prova sense problemes de cap mena d'incidències alienes a la mateixa competició. Així mateix, una vegada recollit el guant que el President de la RFEdA va llançar al Comité Organitzador perquè foren Copa d'Espanya, i que s'ha aconseguit en esta edició, en la Federació.

 

Espanyola esperen que este ral·li haja arribat per a quedar-se molts anys en els campionats nacionals d'este tipus.

 

En nom de la Federació d'Automobilisme de la Comunitat Valenciana, Javier Viciano, destacava esportivament l'esforç que s'ha realitzat per l'Organització juntament amb altres clubs esportius per a preparar la prova, amb un recorregut que res té a veure amb el que s'ha vist fins ara a València, a l'ésser una competició de 2 dies i amb un nivell d'exigència de categoria nacional. Així mateix, va ressaltar el nombre de participants, la consolidació de la prova i la notable repercussió que té la prova esportiva a la província de València, i en la resta de la Comunitat Valenciana.

 

Per part seua, Toni Saura, Alcalde de l'Ajuntament d'Alaquàs, va ressaltar l'incondicional suport a la prova i va destacar la importància que en el seu municipi es realitzen les verificacions dels participants, ja que s'acullen en les instal·lacions de Sanz Sport. Així mateix, va ressaltar els valors de la família Sanz i la seua vinculació amb el municipi i amb el món del motor.

 

Manuel Durán, membre del Comité Organitzador de la prova, acabava l'acte ressaltant l'esforç del Comité Organitzador per a poder portar avant esta prova dins de la Copa d'Espanya de Ral·lis, amb l'Escuderia Bengala al capdavant que celebra el seu, i amb el fabulós suport d'altres clubs com “milesocasiones.com” i “València Equip Competició”, així com de la Federació d'Automobilisme de la CV.

 

Durán també va tindre agraïments per la seua incondicional aposta per la prova per part dels ajuntaments que formen part del recorregut i que van estar representats pels seus regidors d'esports, a Sanz Sport i a la família Sanz, així com a la resta de patrocinadors i col·laboradors.

 

Llista Oficial d'Inscrits

Així mateix, es va presentar oficialment la Llista d'Inscrits amb els 62 equips participants que competiran este pròxim cap de setmana (29-30 de novembre) en la prova esportiva.

Modificat el Divendres, 29 Novembre 2019 12:48