Ford Vedat Mediterráneo cedix part de la seua flota a Creu Roja per al seu pla d'acció enfront del COVID-19

Dijous, 02 abril 2020 13:32 Escrit per  Vedat Mediterráneo Publicat en Motor-VAL Vist 324 vegades

Ford Vedat Mediterráneo cedix vehicles de la seua flota durant el període de duració de l'estat d'Alarma decretat pel Govern a l'entitat benèfica en les seues delegacions locals, que s'utilitzaran per a: el desplaçament del seu personal sanitari, trasllat de pacients lleus als nous hospitals habilitats, repartiment d'aliments a persones majors aïllades o en necessitat i transport de persones sense recursos en albergs.

 

La xarxa de concessionaris de Ford, Vedat Mediterráneo sempre ha tingut una estreta vinculació amb Creu Roja i en aquests moments de crisi sanitària, on tota ajuda és necessària, no ha volgut deixar de formar part d'aquest pla, buscant aportar mobilitat per a permetre un millor acompliment de la fonamental tasca de suport als més necessitats que realitza diàriament Creu Roja.

 

Vedat Mediterráneo trasllada també el seu suport i força a tots els col·lectius que estan dia a dia treballant i lluitant en primera línia: sanitaris, cossos i forces de seguretat de l'estat, transportistes, personal de supermercats i una infinitat de treballadors que posen en risc dia la seua salut diàriament per a cuidar i proveir de productes a la resta de població.

 

Aquesta acció de col·laboració amb Creu Roja s'engloba en el marc de responsabilitat social de l'empresa que aposta sempre per aquesta mena d'accions col·laborant amb diferents ONG i fundacions de caràcter social.

 

Vedat Mediterráneo és una empresa consolidada en el sector de l'automoció amb més de 30 anys d'experiència en aquest àmbit, que oferix una gran garantia de confiança al client. Aquesta xarxa de concessionaris de Ford compta amb seus a Catarroja, Torrent, Almussafes i Sagunt en província de València i Castelló i Vila-real en província de Castelló. Totes les seues sucursals són un referent pels seus tallers homologats per totes les companyies d'assegurances que garantixen la qualitat de les seues reparacions.

Modificat el Dijous, 02 abril 2020 13:33