NOU MAZDA CX-30

Divendres, 24 Juliol 2020 11:12 Escrit per  Publicat en Motor-VAL Vist 621 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Per a cada etapa de la vida, necessites un cotxe que vaja sempre al teu costat. Un cotxe que fluïsca amb l'elegància d'un coupé, que trepitge amb la força d'un SUV i amb l'eficiència i consum d'un cotxe híbrid en les versions gasolina. Prou xicotet per a moure't lliurement per la ciutat, però prou gran per a portar-te tot el lluny que desitges. Un cotxe amb rendiment dinàmic, apassionant experiència de conducció, i confort i seguretat excel·lents.

Un estimulant joc de llums i ombres es reflecteix en la superfície de la carrosseria per a transmetre vitalitat i dinamisme.

En combinar la tecnologia intel·ligent i el disseny centrat en les persones, aconseguim una major capacitat de control per a mantenir-te més segur en la carretera.

Amb el sistema de so Mazda Harmonic Acoustics, el soroll queda fora, perquè tots gaudiu de viatges més còmodes.

Gràcies al seu major espai de càrrega en la part posterior i l'innovador motor Skyactiv, podràs anar a qualsevol lloc.

El nou sistema Smart Càrrec System de Mazda ha sigut desenvolupat per a oferir als propietaris del Mazda CX-30 un sistema de càrrega flexible, a través d'una safata adaptable, maximitzant les possibilitats de càrrega d'equipatge perquè s'adapte a les teues necessitats en tot moment.Especificacions:

SKYACTIV-G 2.0 Mazda M Hybrid - 90 (122) kW (CV) Gasolina Manual 6 velocitats Davantera (2WD) - WLTP: 6,2 l/100kmNEDC: 116 g/km, WLTP: 141 g/km - Des de 27.575,00 €

Modificat el Divendres, 24 Juliol 2020 11:15