BMW Digital Key: l'iPhone com a clau digital

Divendres, 24 Juliol 2020 11:17 Escrit per  Publicat en Motor-VAL Vist 326 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Digital Key és una clau del cotxe digital instal·lada en un iPhone compatible, que es pot usar per a obrir, tancar i arrencar el teu BMW de manera còmoda i segura.Des d'ara podràs configurar el teu iPhone com a clau BMW per a qualsevol model compatible, garantint així una màxima seguretat i protecció de dades. Si el teu iPhone es queda sense bateria, pots desbloquejar-ho i posar-ho en marxa fins a cinc hores. Si apagues l'iPhone manualment, la BMW Digital Key només funcionarà quan tornes a encendre el dispositiu.COM I ON ESTARÀ DISPONIBLE LA BMW DIGITAL KEY?

Els vehicles dels següents models fabricats a partir d'estiu de 2020 són compatibles amb la BMW Digital Key (no tots els models estan disponibles en tots els mercats).

The 1

The 2

The 3

The 4

The 5

The 6

The 8

The X5

The X6

The X7

The M5

The M8

The X5 M

- The X6 M

The Z4

Aquests models d'iPhone són compatibles amb la BMW Digital Key: iPhone Xr, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone ES (2.a generació) i Apple Watch Sèrie 5. La BMW Digital Key requereix el pròxim sistema operatiu iOS 13.6 i WatchOS 6.2.8.COM ES CONFIGURA LA BMW DIGITAL KEY?

Si tens un vehicle i un iPhone compatibles, pots configurar la clau digital. Si el seu BMW no està ja vinculat a un ID de BMW, utilitze l'aplicació BMW Connected per a afegir-ho a un ID de BMW existent o per a crear un nou ID de BMW. El primer pas és crear un ID de BMW i afegir el teu vehicle al ID de BMW amb l'aplicació BMW Connected.A continuació, pots iniciar el procés de configuració en el menú «Digital Key» de l'aplicació. Per a això, has de ficar-te en el vehicle i portar les dues claus del cotxe clàssiques per motius de seguretat, per a demostrar que realment ets l'amo. Prem el botó «Pair Now», segueix les instruccions del menú BMW Connected, col·loca l'iPhone en la safata amb el sensor NFC, i ja està! La clau digital estarà guardada en l'aplicació Apple Wallet.

Modificat el Divendres, 24 Juliol 2020 11:19