Rejoveneix la teua pell durant l'estiu

Dimarts, 02 Juliol 2019 13:46 Escrit per  Kleresca Publicat en Salut Vist 565 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

 

Amb l'arribada de l'estiu, la població està cada vegada més conscienciada dels efectes nocius del sol. No obstant això, la cultura del bronzejat enfront de la protecció continua imperant en la societat. Segons explica la Dra. Cristina Eguren, dermatòloga i directora de la clínica Eguren, “l'índex de radiació ultraviolada és molt més alt en els mesos festius, igual que les hores d'exposició al sol. La suma de tots dos factors fa que el sol siga el principal factor d'agressió de la pell en l'etapa estiuenca”. 

 

La doctora ha observat un increment de l'interès i demanda dels tractaments dermatològics cosmètic-estètics per a aconseguir revertir els signes del fotoenvelliment. “A més d'un augment en la demanda, l'interès per aquests procediments comença a edats més primerenques amb l'objectiu no solament de tractar, sinó també de prevenir l'envelliment cutani”.

 

Com a mesures bàsiques per a la prevenció d'aquests efectes, la Dra. Eguren recomana intensificar les mesures de protecció solar seguint unes pautes bàsiques, entre les quals apunta: 

 

1. Utilitzar roba adequada, evitar l'exposició directa en les hores centrals del dia, cercar zones d'ombra, utilitzar fotoprotector solar i reposar-ho adequadament. 

 

2. Augmentar la quantitat de fruites i verdures en la nostra dieta, ja que suposen una aportació extra d'antioxidants, que són molt beneficiosos per a la nostra pell.

 

3. Hidratar-nos adequadament bevent dos litres d'aigua al dia i utilitzant cremes emolients que ajuden a mantenir la pell hidratada. 

 

4.Acudir al dermatòleg per a revisar lunars i realitzar una posada a punt prèvia a les vacances amb tractaments que es poden realitzar en aquesta època de l'any, entre ells la teràpia amb fluorescència.

 

La fluorescència és un tractament no invasiu que no requereix temps de recuperació, per la qual cosa el pacient pot reprendre les seues activitats diàries habituals just després de realitzar una sessió. La fluorescència és la tecnologia que empra Kleresca® Skin Rejuvenation i es caracteritza per ser un mètode innovador amb alt perfil de seguretat i eficàcia.

 

Kleresca® Skin Rejuvenation estimula els processos biològics naturals de la pell

Inspirat en la fotosíntesi, Kleresca® Skin Rejuvenation utilitza la fluorescència per a activar les cèl·lules (fibroblastos) que produeixen el col·lagen de la pell. Aquest procediment s'imposa com una alternativa confortable enfront d'altres tractaments més invasius. La tècnica utilitzada consisteix a aplicar un gel fotoconversor especialment formulat sobre la pell del pacient que ha de col·locar-se sota el llum de llum blava de Kleresca®. Quan la llum blava incideix sobre el gel, els cromóforos continguts en ell converteixen la llum en energia de llum fluorescent que penetra en la pell a diferents longituds d'ona i estimula la producció de col·lagen a nivell cel·lular. Els estudis realitzats demostren un increment de fins al 400% en la producció de col·lagen.  

 

Kleresca® Skin Rejuvenation redueix la grandària dels porus, les arrugues fines i les cicatrius, deixant la pell revitalitzada amb una lluentor natural. El resultat és una pell desestresada, que continua millorant després de la finalització del tractament.

 

Aquesta tècnica es pot utilitzar en el rostre, coll, escot i mans, i el seu protocol estàndard és una sessió setmanal durant quatre setmanes. La duració de la sessió és de nou minuts sota el llum, sempre sota la supervisió d'un especialista. A més, la teràpia amb fluorescència no és fotosensibilizant, per la qual cosa una altra dels avantatges evidents de Kleresca® Skin Rejuvenation és que es pot aplicar en qualsevol moment de l'any, fins i tot durant l'estiu, i és compatible amb altres tractaments.

 

Amb la llum LED com a control, el tractament proporciona aproximadament un augment del 400% en la producció de col·lagen. Aquests resultats es van documentar in vitro i recolzen les troballes d'estudis in vivo basats en biòpsies.

 

 

Sobre Kleresca®

En Kleresca® aspirem a canviar els fonaments de la dermatologia. La nostra innovadora tecnologia biofotònica representa una manera d'acció únic que ens permet crear un nou estàndard d'or dins de la indústria per al benefici dels pacients de tot el món. La plataforma biofotónica Kleresca® ofereix tractaments no invasius tant per a condicions terapèutiques com estètiques que utilitzen energia de llum fluorescent (FLE) per a estimular els processos biològics i els mecanismes de reparació de la pròpia pell a través de la fotobiomodulación (PBM). Demostrant una alta seguretat i eficàcia, la nostra tecnologia genera beneficis documentats en la reparació de la pell per a diverses malalties i afeccions. La companyia té la seua seu a Dublín, Irlanda, i es basa en el patrimoni científic de LEO Pharma i KLOX Technologies. Kleresca® està desenvolupant actualment deu (10) mercats, inclosos Austràlia, Itàlia, Espanya, França, Suïssa, Alemanya, Bèlgica, Dinamarca, Noruega i Regne Unit. Kleresca® també està registrat com a Dermatologia FB.

 

 

Informa Nou Horta. Salud

Modificat el Dimarts, 02 Juliol 2019 13:53