L'Hospital de Manises se situa en el número 25 dels centres hospitalaris amb major reputació

Dimecres, 27 Novembre 2019 13:50 Escrit per  Publicat en Salut Vist 540 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Hospital de Manises ha obtingut el lloc número 25 en l'àmbit nacional en el llistat de centres hospitalaris públics amb millor reputació, segons es desprén de la VI edició del Monitor de Reputació Sanitària (MRS), elaborat per la consultora Merco. “Sens dubte és tot un honor per a nosaltres estar en este rànquing nacional en una posició tan privilegiada fruit del gran treball dels nostres professionals”, ha destacat el doctor Ricardo Trujillo, gerent de l'Hospital de Manises.

 

El centre hospitalari de Manises ha escalat 25 llocs respecte al rànquing de 2018. A més, s'ha consolidat com el tercer centre de la Comunitat Valenciana millor valorat en l'àmbit de la reputació per darrere de la Fe i Doctor Peset. Per al doctor Ricardo Trujillo, “es tracta d'un gran aval al treball que estem realitzant, ja que el més important per a nosaltres és que es tracta d'un estudi independent, avalat pels consells generals de metges i infermers. Això ens reforça a tots els professionals del Departament de Salut de Manises a continuar oferint la millora qualitat assistencial als nostres pacients”.

 

El Monitor de Reputació Sanitària (MRS) és l'únic estudi independent que analitza la reputació de tota la sanitat espanyola, i a través del qual s'ha avaluat als actors del sistema sanitari a partir de tres valoracions: la primera, la valoració realitzada pels professionals mèdics (metges especialistes hospitalaris i metges de medicina familiar i comunitària); la segona la valoració d'infermers, gerents i responsables d'hospitals, gestors infermers, directius d'empreses farmacèutiques, responsables de farmàcia hospitalària, associacions de pacients així com periodistes i informadors de la salut sobre la base de 13 variables de reputació per als serveis clínics; totes estes valoracions es complementen amb la tercera anàlisi de més de 2.853 indicadors objectius específics de 2.525 serveis clínics.

 

El procés de realització ha sigut sotmés a una revisió independent per part de KPMG d'acord amb la norma ISAE 3000, i compta amb l'aval de les organitzacions col·legials de metges i infermers, així com de les associacions de pacients i periodistes sanitaris.

Modificat el Dimecres, 27 Novembre 2019 13:56