El Departament de Salut de Manises entrega aliments i joguets per a les famílies més necessitades

Dijous, 23 Gener 2020 13:10 Escrit per  Publicat en Salut Vist 737 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Hospital de Manises ha arreplegat aliments no peribles i joguets per valor de 3.000 euros que s'han destinat a les famílies més necessitades de l'àrea de salut gràcies a la seua campanya Arbre Solidari. Aquesta quantitat s'ha recaptat, d'una banda, gràcies a la col·laboració de pacients, visitants i empleats que han anat deixant al llarg de les dates nadalenques un total de 329 quilos d'aliments no peribles, 624 joguets i 56 llibres infantils al costat de l'Arbre de Nadal instal·lat en l'hall d'entrada del centre hospitalari, així com en el centre de Salut de Manises i el centre d'Especialitats de Bunyol.

 

La donació s'ha lliurat a Càritas del Barri del Crist, Manises, Xest i Bunyol a través de l'Associació de Voluntaris de Manises i la resta dels col·laboradors. L'entitat social és l'encarregada de repartir els aliments i joguets entre les famílies més desfavorides del Departament de Salut de Manises.

 

Així mateix, la direcció del Departament de Salut ha aportat 3.000 euros addicionals, que seran transformats en aliments i s'uniran als ja arreplegats pels donants en la campanya Arbre Solidari. El gerent de l'Hospital de Manises, Ricardo Trujillo, ha agraït a tots “els que han contribuït amb aquesta iniciativa solidària que ha ajudat a les persones més necessitades”. La iniciativa Arbre Solidari s'ha organitzat conjuntament amb l'Ajuntament de Manises i el de Bunyol.

 

 

Informa Nou Horta. Salud

Modificat el Dijous, 23 Gener 2020 13:13