Savia desenvolupa un projecte pioner de digitalització global de registres assistencials en la seua residència de València Campanar

Divendres, 14 Febrer 2020 11:25 Escrit per  Savia Residencias Publicat en Salut Vist 587 vegades

Centres Residencials Savia, grup líder a la Comunitat Valenciana que gestiona actualment 22 residències de la tercera edat amb més de 2.650 places residencials i una plantilla de més de 1.300 empleats ha desenvolupat, en col·laboració amb l'empresa valenciana *ISECO SISTEMES, un ambiciós projecte de digitalització de tots els seus registres assistencials i modernització del seu sistema d'alarmes.

 

Aquest projecte, referent en el sector i el centre pilot del qual ha sigut la residència de Savia situada a la ciutat de València, s'emmarca dins del “Pla Digital” iniciat fa dos anys per la companyia que ha permés a més la digitalització completa del procés de selecció, alta i formació dels seus empleats i ara la digitalització global dels seus registres assistencials. La intenció de Savia és estendre aquest projecte a tota la seua xarxa de centres al llarg dels pròxims mesos.

 

Aquest projecte, veritablement pioner en el sector residencial a Espanya, ha suposat:

 

Dotar a totes les estades del centre (sales, menjadors i habitacions) amb sistemes tàctils d'última generació que permeten a tots els seus professionals registrar digitalment les tasques realitzades eliminant de manera total l'ús de paper.

 

Integrar aquests sistemes tàctils amb el mòdul “Pla de cures” de l'eina informàtica Resiplus, estant d'aquesta forma plantejades les tasques de tots els seus professionals i controlant en tot moment la correcta realització de les mateixes en cadascun dels trams horaris establits.

 

Desplegar fibra en tota la residència la qual permet disposar d'un sistema completament monitorat augmentant la seguretat dels nostres residents. A més, aquesta infraestructura permet l'ús de dispositius mòbils al personal d'infermeria, facilitant el registre de la seua activitat diària.

 

Centro Residencial SAVIA • 15 centros en la provincia de Valencia · Tel: 900 920 228 · www.saviaresidencias.es

Modificat el Divendres, 14 Febrer 2020 11:27