La startup Aiudo prestarà els seus serveis de manera gratuïta

Dilluns, 23 Març 2020 13:29 Escrit per  Publicat en Salut Vist 585 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La startup de selecció de cura de majors a domicili Aiudo, pionera en la digitalització del sector, ha decidit posar tots els mitjans al seu abast per a combatre l'efecte que el Covid 19 està causant en les economies més vulnerables.

 

L'empresa presta serveis d'intermediació i gestió de cuidadors en tota Espanya, però ha decidit no tarifar a les famílies que no puguen permetre-li-ho a Madrid, València i Sevilla, localitats especialment colpejades pel Coronavirus.

 

"Tindre un cuidador a casa és una despesa molt important" assegura Daniel Eivissa, treballador social i CEO d'Aiudo. "Moltes famílies, malgrat necessitar-ho, no li ho poden permetre i depenen íntegrament de les ajudes estatals, que en molts casos no són suficients".

 

Eivissa ha assegurat que la iniciativa afectarà durament el seu compte de resultats, ja que aquestes tres localitats són el seu principal mercat, però recorda que com a empresa d'impacte social, "és la nostra responsabilitat prendre la davantera i protegir als nostres majors a qualsevol preu".

 

Per a beneficiar-se de la iniciativa, els interessats hauran de sol·licitar l'assistència a través de la web de la companyia www.aiudo.es/ i adjuntar la documentació requerida.

 

Contacte amb la Conselleria de Sanitat
Així mateix, des d'Aiudo preveuen iniciar durant els pròxims dies una ronda de contactes amb la Conselleria de Sanitat i Salut Pública de la Generalitat Valenciana per a coordinar mecanismes en els processos de selecció dels cuidadors que asseguren el benestar dels més vulnerables.

Modificat el Dilluns, 23 Març 2020 13:31