Videotelefonades que emocionen tant al més major com al més xicotet de la família

Dimarts, 07 abril 2020 14:06 Escrit per  Savia Publicat en Salut Vist 360 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Han sigut molt els avanços en la tecnologia i comunicació, des que en 1959 apareguera el primer ordinador o en 1993 el primer servidor web a Espanya.

 

Els nostres majors han viscut un dels majors canvis tecnològics de la història, ja que han passat de tindre una única ràdio per a poder escoltar la novel·la; una televisió en blanc i negre amb una única cadena televisiva; a disposar en l'actualitat d'ordinador, tauleta, mòbil i tot això amb internet.

 

Les telecomunicacions són cada vegada més importants en la nostra societat. Una de les raons més importants és que ens permeten estar a tots connectats, estiguem prop de casa o en qualsevol part del món.

 

Moltes persones majors han hagut d'aprendre a utilitzar els dispositius mòbils a un pas engegantit, ja que en la seua gran majoria han sigut regals dels seus fills/as o dels seus néts/as per a poder tindre'ls localitzats, en qualsevol moment del dia.

 

Són molts els beneficis per a ells, com poden ser:

- Estar en contacte amb el món que els envolta.

 

- Mantenir actives les relacions familiars.

 

- Evitar la soledat.

 

- Mantenir la ment activa

 

- Estar al dia en notícies i sobretot una font interminable d'oci.

 

Internet i els mòbils són les eines digitals més usades, però cert és que adaptar-se a aquesta nova realitat és difícil.

 

La gran majoria utilitza la missatgeria instantània, els cercadors d'internet per a llegir notícies d'actualitat o veure vídeos en YouTube de receptes, etc.

 

L'objectiu perseguit pel grup Savia és mantenir als nostres majors actius en qualsevol àrea, siga la social, ocupacional o la de les noves tecnologies.

 

Des de Savia, ens comprometem a incorporar les noves tecnologies en el seu dia a dia i ensenyar-los a fer un ús responsable d'aquestes.

 

Actualment, estem passant per una situació difícil i hem pensat que la millor forma per a poder estar en contacte amb els nostres éssers estimats i que sàpien com estem, és introduir les videotelefonades en les nostres activitats diàries.

 

La nostra dedicació està centrada en tots i cadascun dels nostres residents, buscant com sempre el màxim nivell de qualitat i benestar i encara que a vegades pot resultar un món per a les persones majors aquesta nova era digital, en Savia dedicarem el nostre major esforç per a poder estrényer llaços amb els seus familiars i amics.

 

Centro Residencial SAVIA • 15 centros en la provincia de Valencia · Tel: 900 920 228 · www.saviaresidencias.es

Modificat el Dimarts, 07 abril 2020 14:08