L'Hospital de Manises habilita un xatbot interactiu per a resoldre dubtes sobre la COVID-19

Dijous, 16 abril 2020 16:41 Escrit per  Publicat en Salut Vist 375 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Departament de Salut de Manises ha habilitat una nova eina per a donar resposta a les incerteses que està generant la pandèmia de la COVID-19: un xat online que respon de manera automàtica els dubtes més freqüents sobre el Coronavirus.​

 

Aquest xat oferix informació actualitzada sobre la situació de la malaltia a Espanya, els símptomes del virus, com evitar el contagi o el tractament que reben els malalts. A més, l'eina analitza les preguntes del públic, oferix una resposta o reconduïx a les persones al número de telèfon més adequat a les seues necessitats.

 

Per a accedir a aquesta eina, la ciutadania pot punxar en aquest enllaç. Aquest nou format d'atenció al públic contesta de manera immediata i va aprenent de les peguntes que els usuaris realitzen, de manera que aporta informació avalada per les autoritats sanitàries a la població des dels seus dispositius.

 

L'Hospital de Manises vol agrair la col·laboració i adaptació a les circumstàncies excepcionals decretades per l'Estat d'Alarma per la pandèmia de la COVID-19 tant als representants municipals com als ciutadans del Departament, i destacar la labor que exercixen tots els professionals sanitaris i no sanitaris.

 

Informa Nou Horta. Manises

Modificat el Divendres, 17 abril 2020 10:09