L'Hospital de Manises obri les seues portes digitalment als futurs Mèdics i Infermers Interns Residents

Dimecres, 10 Juny 2020 11:38 Escrit per  Hospital de Manises Publicat en Salut Vist 509 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Per als futurs professionals sanitaris que vulguen exercir en l'àmbit hospitalari és el moment de triar la seua plaça en l'especialitat i l'hospital que més s'adapte a les seues preferències. Per a això, conéixer bé les instal·lacions i peculiaritats de cada hospital és vital per a triar correctament on formar-se professionalment. A causa de la crisi sanitària, visitar els hospitals i posar-se en contacte amb els professionals està sent impossible, per això, l'Hospital de Manises celebra una Jornada de Portes Obertes digital perquè aquests alumnes puguen conéixer les seues instal·lacions, les especialitats que s'oferixen i interactuar amb els professionals del Departament de Docència.

 

Les places que oferix el centre hospitalari perquè es puga realitzar la residència en medicina són en les àrees de Pediatria, Medicina de Família i Comunitària, Medicina Interna i Radiologia. Per part seua, els futurs professionals en Infermeria podran fer la residència en l'àrea de Medicina de Família i Comunitària i Pediatria, en aquesta última l'Hospital de Manises és el primer centre hospitalari de la Comunitat Valenciana amb acreditació per a oferir-la. "Per a conéixer millor aquestes especialitats és important que els alumnes puguen parlar amb els tutors del Departament de Docència d'aquestes àrees. Ells podran resoldre els seus dubtes, oferir-los una visió completa de l'especialitat i donar-los les eines necessàries per a prendre una bona decisió", explica el Dr. Manuel Tejeda. Responsable del Departament de Docència de l'Hospital de Manises.

 

La docència, una prioritat

"En el centre hospitalari fa anys que estem desenvolupant una organització enfocada a oferir formació a futurs professionals sanitaris. Les infraestructures i els resultats assistencials del centre ens situen com un espai idoni perquè els professionals del demà puguen desenvolupar ací la seua etapa d'especialització", indica el Dr. Tejeda.

 

Des del seu començament, el Departament de Salut de Manises ha format a més 1.300 estudiants de Medicina, Infermeria, Odontologia, Formació professional sanitària, Fisioterapeutes o alumnes procedents d'altres disciplines de diferents universitats de la Comunitat Valenciana han realitzat pràctiques formatives en el Departament.

 

Informa Nou Horta. Manises

 

Modificat el Dimecres, 10 Juny 2020 11:39