Tatuatges que ajuden en la lluita amb les malalties mentals

Dijous, 12 Novembre 2020 13:31 Escrit per  Publicat en Salut Vist 499 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Sensació de desassossec, por, pensaments foscos, por de patir un accident, a la mort, pànic a eixir al carrer, a estar amb massa gent, a eixir de la zona de confort o problemes per a agafar el son ... Són algunes de les moltes manifestacions que té l'ansietat o el TAG, trastorn d'ansietat generalitzada.

 

Així és com fins abans de l'arribada de la COVID-19 criminal.poke tatuava cada últim divendres de mes la frase "no passa res" amb un cost simbòlic en La tinta que habito, estudi de tatuatges del qual és resident.


Demà mateix, divendres 13 de novembre i després de l'aturada d'aquests mesos criminal.poke reprendrà aquesta iniciativa que ja ha aconseguit ajudar a més d'un centenar de persones des que començara, a més d'ajudar a visibilitzar una malaltia de la qual poc es parla i que per desgràcia cada dia és més freqüent.

 

Durant aquests mesos en què la COVID-19 ha anat minant la nostra fortalesa mental han anat apareixent aqueixes pors i desassossecs desconeguts per a uns, vells amics per a uns altres i per als quals criminal.poke ha decidit reprendre aquesta iniciativa.

 

Instagram: @criminal.poke

Web: criminal.poke.com

Modificat el Dijous, 12 Novembre 2020 13:34