Un Nadal diferent per als valencians i valencianes

Divendres, 11 Desembre 2020 11:22 Escrit per  Diana Gimeno Publicat en Salut Vist 557 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Enguany les festes nadalenques no poden celebrar-se com estem acostumats, per això, el Consell va aprovar fa un parell de setmanes una sèrie de mesures sanitàries a seguir per a evitar que tant Nadal com Cap d’Any i Reis, acaben amb una tercera onada de contagis de Covid-19.

 

Ximo Puig, president de la Generalitat, anuncià que el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana estarà vigent fins al 15 de gener.

 

Respecte als desplaçaments, només es permetrà a aquelles persones properes al nucli familiar que provinguen de fora de la Comunitat, que puguen entrar-hi en els dies 24, 25 i 31 de desembre, i 1, 5 i 6 de gener. En l’àmbit interterritorial, del 23 de desembre al 6 de gener la mobilitat serà possible en la seua totalitat.

 

Puig ha explicat que no caldrà “una documentació concreta per a acreditar el motiu dels viatges durant aquestes dates assenyalades”.

 

Les reunions socials i familiars de Nadal seran de màxim 6 persones, i el 24, 25 i 31 de desembre, i 1 de gener, es permetran fins a 10 familiars o persones properes.

 

El toc de queda es prorroga també fins al 15 de gener, excepte el dia 24, 25 i 31 de desembre i 1 de gener que començarà a la 1.30 del matí.

 

Encara així, des de Nou Torrentí continuem dient el mateix que des del principi, cal tindre molt de coneixement amb les nostres accions i pensar, que amb la col·laboració de tots nosaltres, farem que cada vegada la normalitat estiga més a prop. Bones festes i molta salut!